17
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Kimsesiz çocuklara şefkat eli

Bartın Gözde Birsöz Çocuk Yuvası'nda kalan kimsesiz çocuklara şefkat eli uzandı. Yuvada kalan 2 çocuğun doğum günü için Vali, Garnizon Komutanı ve Komutan eşleri yuvada parti düzenledi.

Bartın Gözde Birsöz Çocuk Yuvası'nda Bartın Valisi İsa Küçük'ün eşi Emine Küçük ve Garnizon Komutanı Deniz Kurmay Kıdemli Albay Hayrettin İmren'in eşi Meral İmren ve askeri personel eşleri, yuvada kalan Sıla Gizem Çoban ve Sevim Gençaslan'ın doğum günleri için parti verdi.

Gözde Birsöz Çocuk Yuvası'nı ziyaretlerinde çocuklarla birlikte olan Küçük, İmren ve askeri personel eşleri, vatani görevini yapan Tolga Seyhan'ın gitar dinletisiyle çocuklarla birlikte şarkı söyledi. Gitar dinletisinin ardından ay yıldızlı doğum günü pastası çocuklarla birlikte kesildi.

Her fırsatta yuvada kalan kimsesiz çocukları yalnız bırakmayan Bartın Valisi İsa Küçük'ün eşi Emine Küçük, doğum günü kutlamasında duygusallığı ve mutluluğu bir arada yaşadı. Emine Küçük ve komutan eşleri, çocukları en mutlu günlerinde yalnız bırakmayarak, çocukların mutluluklarına mutluluk kattı.

Büyük bir sevincin yaşandığı doğum gününde çocukların hediyelerini Gözde Birsöz Çocuk Yuvası yetkililerine veren Emine Küçük, Meral İmren ve askeri personel eşleri çocuklara kendi elleriyle pasta yedirdi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2008 Cumartesi 13:07:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?