17
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Polisten köpek operasyonu

Bartın polisi, aldıkları bir ihbar üzerine harekete geçerek, duvardan aşağıya düşen 5 köpek yavrusunu kurtarmak için operasyon düzenlendi.

Bartın'ın Hendekyanı Caddesi Tuna Mahallesi'nde 5 köpek yavrusunun yüksek bir duvardan düşerek apartman boşluğunda sıkıştıkları ihbarını alan polis hemen harekete geçti. Kurtarma çalışmaları sırasında, duvardan aşağıya inen ekipler, yavru köpekleri tek tek kurtararak yukarı çıkardı.

Uzun uğraşlar sonunda kurtarılan yavru köpekler, karınları doyurulduktan sonra annelerinin yanına bırakıldı.

.
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2006 Salı 20:55:00
Güncelleme :30 Haziran 2006 Cuma 16:58:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
CEREN BİLGİN IP: 88.255.1.xxx Tarih : 5.10.2006 20:56:56
sizden de bu beklenirdi.ben 10 yaşında bi kız çocuğuyum büyüyünce vateriner olup maaşımın yarısıyla koruma derneği açmayı düşünüyorum yani hayvan koruma bazıları para için yapar ama ben öyle değilim köpekler en sevdiğim hayvanlardan biridir ben hiç bir hayvandan korkmam akrep ve bazı böcekler hariç şimdiye kadar beslediğim hayvanları sayayım 5 kedi 2 Sİ Nİ AYNI ANDA DİERLERİ TEER TEKER 4 KÖPEK ONLAR DA TEKER TEKER GÜVERCİN AMA YAVRU 6 KERE TEKER TEKER DAHA VAR AMA SAYMAKLA BİTMEZ BENİM İÇİN DVM EDİN ONLARI KORUYUN ÖLDÜRMESİNLER KEDİ KÖPEKLERİ YAZIKTIR ONLARDA CANLI KENDİNİZİ ONLARIN YERİNE KOYUN NE KADAR ACI ÇEKERLE VE BEN HAYVANLARIN ÖLMESİNE GÖZ YUMAMAM ONUN İÇİŞN LÜTFEN YEMİN EDERİM Kİ 10 YAŞINDAYIM VE SİZDEN RİCA EDİYORUM ONLARI KORUYUN ONLARI ÖLDÜRMEYİN