1
Mayıs
2024
Çarşamba
BAYBURT

Ağın güven tazeledi

Türkiye Kızılay Derneği Bayburt Şubesi mevcut Başkanı Hanefi Ağın tek aday olarak girdiği seçmeli başkanlığa yeniden getirildi. 

Halk Eğitim Merkezindeki genel kurul toplantısında divan başkanlığını Asef Durulmuş yaptı. Kongrede 28 oy kullanıldı, 23 oy alarak başkanlığa getirilen Hanefi Ağın'ın Yönetim Kurulu listesi şu isimlerden oluştu: "Şirzat Gazioğlu, Ahmet Arslan, İlhan Görer ve Çakır Çakır." 

Türkiye Kızılay Derneği Bayburt Şubesi Başkanlığına yeniden seçilen Hanefi Ağın genel kurulda üyelere hitaben yaptığı konuşmada, yeni kurulan kan alma istasyonunun, doktor atanmasıyla birlikte hizmet vermeye hazır olacağını söyledi. Kızılay'ın yurtiçi ve yurtdışında yaptığı hizmetlerden övgüyle bahseden Ağın, Kızılay'ın sadece deprem ve felaketlerde değil, artık her alanda vatandaşların yanında olduğunu söyledi. 

Kızılay'a olan ihtiyacın Bayburt'ta da hızla anlaşıldığının altını çizen Başkan Ağın, "Bu çalışmalar sonucunda geçmişte sadece deprem ve felaketlerde hatırlanan Kızılay'ımız artık Afganistan'da, Endonezya'da ve daha bir sürü yabancı ülkelerde yaptığı yardımlarla görülmeye başladı. Bu da gerçekten mükemmel bir çalışma başladığını gösteriyor." şeklinde konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 1 Mart 2007 Perşembe 10:39:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ADEM DURULMUŞ HABER69 DERGİSİ ANKARA BÖLGE MÜDÜRÜ IP: 88.226.124.xxx Tarih : 1.03.2007 16:07:20
Sayın Ağın'ı tebrik ederim. hayır işinde olmak sadece cami, mahalle odası, v.b yerlerde değil; insan sağlığı,can kurtarma, hayat yaşatma gibi yerler olan hastane, kızılay, v.s kuruluşlarda görev alma ve işin hakkını vermenin, Rabbim katında değeri büyüktür. bu yüzden bu kutlu görevinizi tekrar kutluyor, başarılar diliyorum. Bayburt'a kim ne amaçla hizmet ederse etsin, Allah(cc) o kişilerden razı olsun. sağlıcakla kalın.