29
Mayıs
2024
Çarşamba
BAYBURT

Al'dan meclis üyelerine plaket

Bayburt Valisi Kerem Al, 29 Mart seçimleriyle beraber görevleri sona erecek il genel meclisi üyelerine, dikkatli ve titiz çalışmaları sebebiyle teşekkür ederek plaket verdi.


Aslan dağı vilayet ormanında bulunan Bayburt Evinde düzenlenen törene Vali Kerem Al, AK Parti Milletvekili Fetani Battal, vali yardımcısı Erkan Karahan, Aydıntepe Kaymakamı Fatih Baysal, Demirözü Kaymakamı Turgay Ünsal, il genel meclis başkanı Yakup Genç, il genel meclisi üyeleri Raci Bayrak, Haşim Çikot,Süleyman Burç,Ahmet Aydoğmuş,Ömer Zengin,Hasan Altuntaş ve İmdat Akkoyunlu, il genel sekreteri Ziyaeddin Babacan, şube müdürleri, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı.


İl genel meclisi üyeleri ve davetlilere yemek veren Vali Kerem Al, başarılı bir hizmet döneminin geride kaldığını söyledi. 1,5 yıldan beri görev yaptığı Bayburt’ta il genel meclisi üyelerinin dikkatli ve titiz bir çalışma sergilediklerini anlatan Vali Kerem Al, Bayburt’a en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi.
AK Parti Bayburt Milletvekili Fetani Battal da yaptığı konuşmada 5 yıllık görev süreleri dolan üyelere, teşekkür ederek bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.


Bayburt evinde yer sofrasında yenen yemeğin ardından Vali Kerem Al, il genel meclis başkanı Yakup Genç ve diğer üyelere teşekkür plaketi verdi.
Meclis üyeleri adına konuşan il genel meclisi başkanı Yakup Genç, 29 Mart 2009 seçimlerinde göreve getirilecek üyelere başarılar diledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 16:09:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?