2
Mayıs
2024
Perşembe
BAYBURT

Araklı yolu için önemli adım

ARAKLI YOLU İÇİN ÖNEMLİ ADIM

Bayburt ile Karadeniz arasında bulunan Araklı Dağbaşı yolu ile ilgili Araklı Belediyesi ile Bayburt Belediyesi işbirliği yapacak.

Ulaşım konusunda önemli bir noktada olmasına rağmen istenilen sonuçların alınamadığı Bayburt- Araklı yolu için Bayburt Belediyesi ve Araklı Belediyesi ortak çalışma yürütecek.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ve beraberindeki heyet ile Bayburt Belediyesunu ziyaret etti. Yol ile ilgili çalışmalarını Bayburt Belediye Başkanı H. Ali Polat ile paylaşan Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, 104 kilyometre olan Bayburt-Araklı yolunun tünel yapılması halinde 90 kilometreye ineceği ve Bayburt’la Karadeniz arasında önemli bir ekonomik bağında başlayacağını belirtti.

Bayburt Belediye Başkanı H.Ali Polat ise; ”Bayburt-Araklı yolunun hükümetimizin de desteği ile yapılması sonucunda ilimize büyük katkı sağlayacağını ve bu vesile ile başta çay üreticileri olmak üzere bir çok üreticinin Bayburt’un temiz ve kuru havasını değerlendirerek ilimizde tesisler yaptıracağını umuyoruz. Geliştirilen projeleri Milletvekillerimizle birlikte Ankara’da gerekli makamlara ileterek çalışmaları başlatacağız. Ayrıca Bayburt’ta bu konunun kamuoyu ile detaylı bir şekilde paylaşılabilmesi için sivil toplum örgütleri başta olmak üzere diğer kurumlarımızla da iş birliği içerisinde olacağız. Belediyemizin imkanları dahilinde Bayburt- Araklı yolunun açılması için her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

ARAKLI YOLU İÇİN ÖNEMLİ ADIM
ARAKLI YOLU İÇİN ÖNEMLİ ADIM
ARAKLI YOLU İÇİN ÖNEMLİ ADIM
İHA
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2010 Cumartesi 10:35:02
Güncelleme :10 Nisan 2010 Cumartesi 10:41:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?