30
Nisan
2024
Salı
BAYBURT

Bakanın seyrettiği ciritçiler

İncelemelerde bulunmak üzere Erzincan'a gelen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın başlattığı Erzincan ile Bayburt cirit takımları arasındaki maçta bir sporcu protokol tribününün önünde atından düştü.

İzleyenleri heyecanlandıran olayda ciritçi kazayı yara almadan atlattı.


Bir dizi inceleme ve açılışlarda bulunmak üzere memleketi Erzincan'a gelen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Erzincan Üniversitesi bünyesinde kurulacak olan Sivil Havacılık Yüksekokulu için Erzincan Üniversitesi'nde Çelebi Holding'le gerçekleştirilen protokolun imza törenine katıldı.


Erzincan Üniversitesi ile Çelebi Holding arasında gerçekleştirilen protokolün imza törenine Çelebi Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Canan Çelebioğlu ve Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap katıldı. Protokolün ardından Rektör Büyükkasap tarafından Bakan Yıldırım'a ve Çelebi Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Canan Çelebioğlu'na günün anlam ve önemini belirten plaket verildi.


Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım daha sonra Erzincan ile Bayburt cirit takımları arasında Fatih Mahallesi'nde düzenlenen cirit karşılaşmasını izledi.

Bakan Yıldırım tarafından başlatılan cirit müsabakasında iki şehrin ciritçileri puan alabilmek için kıyasıya mücadele etti. Zaman zaman kazaların da yaşandığı karşılaşma sırasında bir ciritçinin atıyla protokolün bulunduğu alanda düşmesi izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. Ciritçi kazayı yara almadan atlattı.


Düzenlenen cirit müsabakası sonunda Erzincan Atlı Cirit Spor Kulübü tarafından Bakan Yıldırım'a bakır hediye edildi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2008 Pazartesi 16:56:17
Güncelleme :12 Mayıs 2008 Pazartesi 16:59:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?