30
Nisan
2024
Salı
BAYBURT

Baro'da Dereli yeniden başkan

Gümüşhane-Bayburt Bölgesi Baro Başkanlığına Ali Haydar Dereli yeniden seçildi.

Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosu Adli Müzaharet Bürosu Avukat Ali Günday Toplantı Salonu'nda yapılan genel kurula, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Gümüşhane Bayburt-Bölgesi Baro Başkanı Dereli ile baroya kayıtlı 28 avukat katıldı.

Divan başkanlığını Hacı Mehmet Şahinöz'ün yaptığı genel kurul toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, 2006-2008 döneminde baroya katılan ve ayrılan avukatlar duyuruldu. Çalışma ve denetleme kurulu raporlarının okunması ve yönetim kurulunun ibrası ile devam eden toplantıda daha sonra baro iç yönetmeliği görüşülerek kabul edildi.

Meslek hayatında 25 yıl ve daha üzeri çalışan avukatlar, adli yardım bürosu başkanları ve baro ilçe temsilcilerine plaket sunumu yapılmasının ardından öğleden sonraki oturumlarda seçimlere geçildi.

Ali Haydar Dereli başkanlığındaki tek listeyle gidilen seçimde, 38 üyesi bulunan baronun, genel kurula katılan 28 üyesinden 27’sinin oyunu alan Dereli yeniden başkan seçildi.

Baro’nun yeni yönetim kurulu Ahmet Sedat Tomlalı, Arzu topuz, Serkan pekmezci, Akın Demir’den oluşturulurken, Türkiye Barolar Birliği delegeleri ise İbrahim Taşdemir ve Selvet Duman oldu.

iha
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2008 Pazar 12:34:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?