19
Mayıs
2024
Pazar
BAYBURT

Başkan Polat'a ziyaret

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat’ı ziyaret etti.

Göreve yeni seçilen başkan Polat’ı tebrik eden Yıldız, “Bundan böyle her türlü faaliyetinizde yanınızdayız. Fikirlerimizle olsun, yaptığımız görev açısından olsun, yazılarımızla olsun her türlü hizmete hazırız. Bayburt için yapılacak her türlü hizmette üstümüze düşen görevi yapmaktan büyük bir memnuniyet duyacağız.”dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, “Basın bizim açımızdan çok önemlidir. Eleştiriye kapalı idarelerin, ilerlemeye de kapalı olacağını iyi biliyoruz. Sabahleyin sizin mensuplarınızdan birinin bir yazısını okudum diyor ki, ‘hiç kimsenin aklı, hepimizin aklından daha ileride değildir.’ İşte biz ortak akılla şehrimize yapılacak tüm hizmette birlikte olacağız. Herkesin görevi gereği Bayburt’a hizmet edeceğine inanıyoruz.”diye konuştu.
Bayburt’u yaşayanlarının daha rahat ettiği bir şehir haline getirmek için çalışacaklarını belirten Başkan Polat, şunları ifade etti:


“Kimse işsiz ve aşsız kalmasın, kimsenin ayağına çamur değmesin. Daha yaşanılır ve daha modern bir şehir haline getirmek içinde var gücümüzle çalışacağız. Bu anlamda bizim göremediğimiz, fark edemediğimiz şeyler olacaktır. Sizler basın camiası olarak halkın içindesiniz, halkın nabzını siz daha iyi tutarsınız. İhtiyaçları daha iyi görürsünüz. Bu konuda yapıcı eleştirilere her zaman açık olacağımızı beyan ediyoruz. Karşılıklı iyi niyetle tekliflerinize her zaman açığım. Neyin Bayburt’ta daha önce yapılması gerektiği konusunda da tekliflerinizi alabilirim. Çünkü siz toplumun gören gözü, işiten kulağı durumundasınız.”
Bayburt’ta kimseyle sıkıntısı olmadığını, siyasi sürecin bittiğini artık hizmet zamanının başladığını kaydeden Polat, MHP adayı İdris Aydın’ın ziyaretinden de duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 10:02:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
süleyman ağbal IP: 88.226.180.xxx Tarih : 10.04.2009 21:17:44

selam aleyküm hocam herzaman sizinle gururduyduk gerek bir eğitimci olarak gerek iş hayatınızda her zaman aynıydınız hiç değişmediniz çünkü siz kuranın ahlakıyla yoğrulmuş ve bu isdikamette ilerlediniz  allah yar ve yardımcınız olsun    süleyman ağbal / van sevgi ve saygılarımla