3
Mayıs
2024
Cuma
BAYBURT

Bayburt: Pekmezci: Seyyar satıcılara yeni mekanlar yapacağım

Bayburt Belediye Başkanı ve MHP'den Başkan adayı Hükmü Pekmezci, bugün Belediye Meclisi Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında, beş yıllık hizmetlerini anlatırken, seçildiği takdirde yapacaklarını da sıraladı.

1999 yılından bugüne kadar birçok projeyi hayata geçirdiğini, bundan sonraki dönemde de çok önemli projeleri uygulayacağını söyleyen Başkan Pekmezci, şöyle konuştu:

"Önce su sorunu çözüldü, belediye iş hanı 30 milyar harcanarak tamamlandı. Parası ödenmeyen ve kartları yapımcı firma tarafından alınan sinyalizasyon sisteminin parası ödenerek, çalışır duruma getirildi. Araç parkındaki araçlar tamir edilip, yenileri ilave edilerek hizmet ağımız genişletildi. Yakacak satan esnafımıza yeni mekanlar temin edilerek, şehir dışındaki sitelerine taşınmaları sağlandı. Şehitosman projesiyle Bayburt'un ufku açıldı, Sila evler projesiyle de 174 aileyi ev sahibi yapmayı hedefledik. Bayburt tarihinin en önemli projesi olan Yenişehir Parkı projesi tamamlandı. Olimpik yüzme havuzu, yeşil alanlar ve spor alanları insanlarımızın hizmetine açıldı. Bu arada Bent Köprüsü, Karayolları ile işbirliği içinde yeniden yapıldı. Şehir merkezinde 40 kilometre asfalt, diğer alanlara da parke yapıldı"

Başkan Pekmezci, konuşmasının son bölümünde 28 Mart'ta yapılacak başkanlık seçimini tekrar kazanacağına inandığını belirterek, "Halkım beni tekrar göreve getirirse, yeni projeler yapacak ve noksan kalan projelerimi hayata geçirerek modern bir Bayburt oluşturacağım. Bu projelerim; otoparklar, şehrin kalan ulaşım sorununun sona erdirilmesi, Çoruh Nehri çevre düzenlemesi, Yeni Camii ve Şehit Nusret Parkı'ndaki tuvaletlerin düzenlenmesi, yeni konut alanları oluşturulması, ağaçlandırma, seyyar satıcılara yeni mekanlar yapılması" dedi.

BAYBURT-(İHA)
Yayın Tarihi : 21 Mart 2004 Pazar 00:07:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?