30
Nisan
2024
Salı
BAYBURT

Bayburt Belediyesi'ne AB katkısı

Bayburt Belediyesi, AB Eğitim Projesi Kapsamın da kabul edilen Hayat Boyu Öğrenme Proğramı 2007/2013 Leonardo da Vinci Hareketlilik Proğramı çerçevesinde Parke üretimi ve döşenmesinde AB de ortak standartların uygulanması eğitimi almak üzere 10 personelini Almanya’ya gönderiyor.


Bayburt Belediye Başkanı Bekir ÇETİN proje ile ilgili şu bilgileri verdi; AB Eğitim Projeleri dahilinde Hayat Boyu Öğrenme proğramları çerçevesinde hazırlanan Parke üretimi ve döşenmesinde AB de ortak standartların uygulanması eğitimi projemiz



Temmuz 2007‘de kabul edilmiştir. Projemizin hedefleri arasında yerinde staj olanağı ile düzenlenecek olan bilgisayar destekli eğitim sayesinde değişik motifler oluşturma var olan kalıplar ile değişik sistemlerin çıkarılması üzerine görsel sunumlar yapılacak fonksiyonel düşünce kazandırılacaktır. Verilecek bilgisayar eğitimi ile planlanacak alanların Parke, Bordür, Karo miktarının çizim metotlarıyla hesaplanması yöntemleri anlatılacaktır. Parke, Bordür, Karo kalıp modellerini ve değişik sistemlerini Internet üzerinden takibi sağlanacaktır.

Bu proje 05/01/2008- 26/01/2008 tarihleri arasında 10 kişilik bir ekiple Almanya’nın Duesseldorf kentinde gerçekleştirilecektir. Projenin finansmanı Avrupa Birliği fonlarından karşılanmaktadır. Bu eğitim Projesine Başkan Yardımcımız Muharrem BAĞLAR, başkanlığında 9 belediye personeli katılacaktır. Diye konuştu.

bayburt belediyesi
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2008 Cuma 16:16:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?