1
Mayıs
2024
Çarşamba
BAYBURT

Bayburt'ta Kurban Bayramı

Bayburt'ta Kurban Bayramı sebebiyle protokol üyelerinin katılımıyla bayramlaşma töreni yapıldı. 

Esentepe Mahalle Odası'nda gerçekleştirilen bayramlaşmaya, Bayburt Valisi Musa Küçükkurt, Bayburt Bağımsız Milletvekili Doç. Dr. Ülkü Gökalp Güney, AK Parti Bayburt Milletvekili Fettani Battal, Saadet Partisi Bayburt eski Milletvekili Suat Pamukçu, Bayburt Belediye Başkanı Bekir Çetin, Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Bayram Uğur, Esentepe Mahallesi Muhtarı Şahamettin Albayrak, kamu kurumlarının müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin il başkanları ve mahalleliler katıldı. 

Vali Küçükkurt, iki önemli bir günü bir arada kutlamaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirtti. Mahalle Muhtarı Albayrak ise Vali Küçükkurt ve ilin diğer kurum müdürlerinin mahalleye gelmelerinden dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, mahalle odasındaki halkın ve mahalle sakinlerinin yeni yıllarını ve bayramlarını kutladı. 

Öte yandan, Milliyetçi Hareket Partisi'nde de bir bayramlaşma merasimini düzenlendi. Törene 21. Dönem Bayburt Milletvekili Şaban Kardeş, İl Başkanı Bekir Kasap, Merkez İlçe Başkanı İdris Aydın, İl Genel ve Belediye Meclisi üyeleri, ilçe ve belde teşkilat başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.
iha
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2007 Pazartesi 17:36:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?