2
Mayıs
2024
Perşembe
BAYBURT

Bayburt’ta şampiyonluk yemeği

BAYBURT’TA ŞAMPİYONLUK YEMEĞİ

Bayburt amatör futbol ligini şampiyon olarak tamamlayan Belediyespor yönetimince Bayburt konağında yemek programı düzenlendi.

Yemeğe Belediye Başkanı H.Ali Polat, Belediye Başkan Yardımcısı Selahaddin Kondolot, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, ASKF Başkanı Mete Türker, Basın mensupları, Belediye birim müdürleri, Belediyespor Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ve Belediyespor futbolcuları katıldılar.

Toplantıda ilk konuşmayı yapan Belediyespor Başkanı Ünal Kodak, “2009-2010 amatör futbol müsabakalarında centilmence mücadele ederek şampiyon olan Belediyespor’un teknik heyetine ve futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizlere manevi desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımıza, Gençlik Spor İl müdürümüze ve ASKF Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu mücadelelerde bizleri yalnız bırakmayan görsel ve yazılı basında görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bundan böyle Bayburt’taki her kurumdan ve her bireyden destek bekliyoruz” diye konuştu.

Belediyespor’la ilgili düşüncelerini anlatan Belediye Başkanı H.Ali Polat, “Bayburt Belediyespor geçen sene lig ikincisi olması nedeniyle, bizler durum değerlendirmesi yaptığımızda oturmuş en iyi kadronun Belediyespor’da olduğunu tespit ettik. Bir arada en fazla oynayan futbolcu sayısı Belediyespor’da vardı. Belediye başkanı olarak bütün Bayburt’u temsil ettiğimiz için en başta şunu söyledik, bütün kulüpler olarak amatör ligde edep ve ahlaklıca mücadelenizi yapın, sonuçta hangi takım şampiyon olursa Bayburt Belediyesi de Bayburt’un zenginleri de, kurumları da sizlerin arkasında dimdik durmaya devam edecektir. Amatör ruhla mücadele edildiğinde başarı o zaman elde ediliyor. Amatör lige menfaati karıştırdığınız zaman başarının olmayacağını Bayburt ligi bu yıl göstermiş oldu. Bu başarıyı elde eden buradaki sporcuların hiç birisinin cebine para konulmadı. Çoğu da işsiz olan bu delikanlılar, hırslarıyla bu mücadeleden şampiyon olarak ayrıldılar. Hepsini tebrik ediyor gözlerinden öpüyor emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Bayburt Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Mete Türker ise konuşmasında, “ASKF olarak yıllardır futbola hizmet etmeye çalıştık. Burada benim Belediyespor’a olan yakınlığım her kulübe olan yakınlığım kadardır. Geçen yıl İl Özel İdare spor önemli bir başarı elde etmiştir. Bayburt’u temsil ederken Bayburt için oynadığını da hiç birimizin unutmaması gerekir. Aynı şeyleri Belediyespor’dan bekliyoruz” dedi.

Yaklaşık 1 saat süren program futbolcular ve yöneticilerin hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

BAYBURT’TA ŞAMPİYONLUK YEMEĞİ
BAYBURT’TA ŞAMPİYONLUK YEMEĞİ
BAYBURT’TA ŞAMPİYONLUK YEMEĞİ
BAYBURT’TA ŞAMPİYONLUK YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 12:36:05
Güncelleme :15 Şubat 2010 Pazartesi 13:09:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?