1
Mayıs
2024
Çarşamba
BAYBURT

Bayburt'ta Trabzon gecesi

Organizatörlüğünü Aydıntepe İlçe Tarım Müdürlüğünde görevli Sefer Keskin yaptığı gecede Bayburt'ta görev yapan Trabzonlu kamu çalışanları Kale Park Resteurant'da bir araya gelerek stres attılar. 

Düzenlenen geceye Aydıntepe Kaymakamı Kemal Şahin, Bayburt İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Harmancı, İl Sağlık Müdürü Dr.Karabey Kadri Karaoğlu, Sağlık Müdürü Yardımcısı Ekrem Hatipoğlu, İl Tarım Müdürü Ünal Koçak, Aydıntepe İlçe Halk Eğitim Müdürü Ömer Faruk Durukan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Samih Akpulat, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Özgenç, İlçe Tarım Müdürü Arif Ok, Bayburt Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Ahmet Gürses, Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Üzeyir Sözen, ilin ve ilçenin diğer kurum müdürlerinin yanı sıra 100 davetli katıldı. 

Aydıntepe Kaymakamı Kemal Şahin, programda yaptığı konuşmada, " İlimiz ve Aydıntepe İlçemizde çalışan Trabzonluları bir araya toplanması, kaynaşması ve dostlukların pekiştirilmesi açısından da bu gece çok önemlidir." dedi. Davetliler daha sonra Bayburt Polis Meslek Yüksekokulu Müzik Grubu'nun eşliğinde Sincanlı Filiz ve geceye katılan öğretmenlerin seslendirdiği yöresel türküleriyle ,horon ve halayların çekti.
iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2007 Pazartesi 09:57:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mert kaya IP: 88.252.16.xxx Tarih : 23.03.2007 22:34:21
böyle bi etkinligin yapılması çok güzel olmuş devamlı böyle yapılması dha iyi olur lazoglu