3
Mayıs
2024
Cuma
BAYBURT

Belediyenin farklı hizmet anlayışı

 Yaz sezonunun çalışma programlarını yoğun bir şekilde devam ettiren Bayburt belediyesi asfalt yapım ve onarımını tamamladıktan sonra parke yol yapımlarını şehrim muhtelif cadde ve sokaklarında devam ettiriyor.
Bir çok çalışmayı ihale yaparak müteahhit ve taþeronlara veren belediye istinat duvarları yapımı başta olmak üzere alt yapı sorunlarını çözüme ulaştırmak için çalışmalarını aralıksız  devam ettiriyor. Yoğun kış şartlarının yaşandığı ilde kış aylarına sorunsuz girebilmek için her türlü çabayı sarfeden Bayburt belediyesi ağustos ayı içerisinde yapmış olduğu ihaleler neticesinde halı sahayı ve belediye konağı çay bahçesini kiraya vermiştir.

 

Belediyelerin hizmet üretme kurumları olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Bekir Çetin, "Bizler halka hizmet için görev yapmaktayız, ticari iş yapan esnaflarımızla rekabet içerisine girmek gibi bir düşüncemiz söz konusu değildir. Bu vesile ile belediyemize ait olan sosyal tesisleri basın huzurunda ihale yaparak kiraya vermiş bulunmaktayız" dedi.

Esnafların sorunlarınada değinen Çetin, "Esnaflarımızın bir çok sorunu olduğunu da biliyoruz belediye olarak üzerimize düşen görevi yerine getirerek sorunları asgariye indireceğiz." dedi.

 

Kenthaber
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2004 Cuma 12:57:08
Güncelleme :7 Aralık 2004 Salı 12:34:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?