3
Mayıs
2024
Cuma
BAYBURT

Belediyeye yeni iş makinesi

Devlet Malzemeleri Ofisinden Fen İşleri Müdürlüğü birimine alınan 2011 model kazıcı yükleyici kepçe Belediye binası önünde sergilendi.

Arazi yapısı engebeli olan ilimizde yeni alınan araçlarla güzel hizmetler sunulacağını belirten Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, 2012 yılında projelerin hayata geçeceğini ve Bayburt’a çok güzel hizmetler sunmaya devam edeceklerini belirtti.

Polat yaptığı açıklamada, "Her şeyi Bayburt için yapıyoruz. Hizmetlerimizin daha hızlı bir şekilde yürütülmesi için Belediyemizin araç kapasitesini daha da güçlendireceğiz. Belediyemize uzun yıllar hizmet verecek olan hizmet araçlarımızla, çalışmalarımızda bizlere büyük kolaylık sağlayacak. Çalışma arkadaşlarımın işini kolay kılmak, vatandaşlarımızın da hızlı bir şekilde hizmet alabilmelerini sağlamak amacıyla belediyemize bu iş makinesini kazandırdık. Hizmet açısından acil ihtiyaç duyulan bu iş makinesini hizmete sokmaktan mutluluk duyuyoruz." diye konuştu.

Alınan araçların Belediye hizmetlerini rahatlatacağını ifade eden Belediye Başkanı, Başkan Yardımcılarıyla beraber yeni aracın kazadan beladan korunması ve ilimize hayırlı olması dileğiyle dualar eşliğinde kurban kestiler

iha
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2012 Perşembe 15:24:53
Güncelleme :6 Ocak 2012 Cuma 18:30:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?