30
Nisan
2024
Salı
BAYBURT

BİLSEM'de sergili kutlama

Bayburt Bilim Sanat Merkezi’nce (BİLSEM) " Yetenekli Eller Resim Sergisi" açıldı.

Şair Zihni Kültür Merkezi sergi salonunda açılan sergiye Vali Vekili Polat Kara, Garnizon Komutan Vekili Jandarma Albay Bülent Çakar, Belediye Başkanı Bekir Çetin, daire müdürleri , öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Bilim Sanat Merkezi Müdürü Şükrü Pekmezci, törende yaptığı konuşmada; " Öğrencilerimizin çalışmalarını sergiledikleri; "Yetenekli Eller Resim Sergisi" ile hem öğrencilerimizin eserlerini sanatseverlerle buluşturmak hem de Bayburt Bilim Sanat Merkezi (BİLSEM)’in 10 kuruluş yıldönümünü kutlamak istiyoruz. Okulumuzun resim öğretmenleri Şenay Bozkurt ve Soner Genç'in eğitim verdikleri 11 öğrencimizin hazırladığı 60 adet resim sergilenmektedir. Müzik öğretmenlerimiz Murat Mecit Akyüz ve Ebru Bulut 'un çalıp söyledikleri güzel parçalar eşliğinde hem sanat eseri niteliğinde öğrencilerimizin resimleri, hemde Bilim Sanat Merkezimizin 10. Kuruluş Yıldönümünü de sizlerle birlikte kutlamanın haklı gururu içindeyiz. "dedi.

Vali Vekili Polat Kara ise "Üstün yetenekli öğrencilerimizin eğitim gördüğü Bayburt Bilim Sanat Merkezi öğrencilerinin özgüvenlerini yansıtan hayalleri, düşleri ve beklentilerini tual üzerine yansıttıkları resim sergisi izlenmesi , gezilmesi gereken bir sergi.Bu sergiye emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum. Ayrıca Bayburt Eğitimine büyük katkıları olan Bilim Sanat Merkezimizin 10. Kuruluş Yıldönümünü en içten duygularımla kutluyor başarılarının devamını diliyorum." diye konuştu.

Programda sergi gezilirken, 10.yıl pastası da kesildi.

.
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2008 Perşembe 16:48:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?