30
Nisan
2024
Salı
BAYBURT

CHP nabız yokladı

Yerel seçimlere iddialı hazırlanan CHP'den çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyelerinin yerel seçimlere yönelik gezileri devam ediyor. MYK üyeleri, son iki ayda toplam 36 ilde çalışmalara katıldı ve örgütlerin nabzını yokladı. Çalışmaların, önümüzdeki aylarda daha da sıklaştırılacağı ifade ediliyor.

Yerel seçimler için düğmeye basan CHP yönetiminin, MYK üyelerinden oluşturduğu heyetler çalışmalarını sürdürüyor. Görevlendirilen 18 MYK üyesi son iki ayda 36 ilde incelemelerde bulundu ve örgüt çalışmalarını denetledi. Çalışmalar önümüzdeki haftalarda daha da sıklaştırılacak. Çalışmaların, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın adayları daha önceden açıklanması ve hazırlıkların bir an önce tamamlanması isteği doğrultusunda yürütüldüğü bildirildi.


Çalışmalar kapsamında, MYK Üyeleri, Bayburt, Gümüşhane, Niğde, Kayseri, Tunceli, Elazığ, Karaman, Trabzon, Balıkesir, Çanakkale, Batman, Diyarbakır, Malatya, Kilis, Gaziantep, Muş, Bingöl, Kırşehir, Aksaray, Kırıkkale, Karabük, Bartın, Amasya, Tokat, Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, Bitlis, Siirt, Adana, Iğdır, Kars, Ardahan, Burdur, Aydın ve Van illerinde incelemelerde bulundular.

Ziyaretler sırasında, parti örgütlerinin karar defterleri incelendi ve üye kayıtları konusunda görülen aksaklıklar konusunda uyarıldı. MYK üyeleri, çalışmalarını bir rapor halinde Genel Sekreterliğe sunarken, bu raporlar doğrultusunda illerde izlenecek stratejiler de belirlenecek. Parti yöneticileri, yerel seçimlerde yarışacak adaylar netleşene kadar çalışmalarını

anka
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2008 Pazar 09:56:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?