2
Mayıs
2024
Perşembe
BAYBURT

Devlet Bakanı Özak Bayburt'ta

DEVLET BAKANI ÖZAK BAYBURTTA

2011 Üniversitelerarası Kış Oyunlarının yapılacağı Erzurum’da calışmaları yerinde inceleyen Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Kop Dağı kayak merkezinde incelemelerde bulundu. Bayburt Belediyespor Iğdır Karakoçan spor takımları arasında yapılan Bölgesel Amatör Lig mücadelesini izleyen Bakan Özak’a, GSGM Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe ve Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık eşlik etti.

Bayburt Valisi Kerem Al, Belediye Başkanı H. Ali Polat, Gençlik Spor İl Müdürü Hatice Yazgan ve Ak Parti İl Başkanı Bünyamin Özbek ile birlikte Belediyespor’un, Iğdırspor ile yaptığı mücadeleyi izleyen Bakan Özak’a, taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu.

Bakan Özak, Bayburt’a gelirken Kop Kayak Merkezi’ni ziyaret ettiğini söyledi ve yine umut vadeden açıklamalar yaptı.

Kop Kayak Merkezi'nin geleceği hakkında, bilgi veren Bakan Özak; “Kop Kayak Merkezi’ni hak ettiği seviyeye getireceğiz. İlave bir pist yapacağız. Projemiz hazır, 10-15 gün içerisinde ihaleye çıkarıp, 2011 yılında her şeyini bitirerek, 2012 yılına yeni pist ve telesiyejleriyle hazır halde gireceğiz. Ayrıca Kop’ta bulunan oteli de düşünerek, Futbol, Voleybol ve Basketbol sahaları inşa edip, orayı tüm spor dalları için kamp alanı haline getireceğiz” dedi.

Bakan Özak, geçtiğimiz aylarda faaliyete geçen sentetik çim futbol sahasının da Bayburt’a yakışır hale geldiğini söyleyerek, “Tribünleri büyüteceğiz, birkaç şey eksik onları da en kısa sürede tamamlayacağız. Ben şunu diyorum, Bayburt’a can feda” diye konuştu.

Bakan Özak, incelemelerin ardından beraberindeki heyetle birlikte karayoluyla Gümüşhane’ye gitmek üzere Bayburt’tan ayrıldı.

DEVLET BAKANI ÖZAK BAYBURTTA
DEVLET BAKANI ÖZAK BAYBURTTA
DEVLET BAKANI ÖZAK BAYBURTTA
DEVLET BAKANI ÖZAK BAYBURTTA
DEVLET BAKANI ÖZAK BAYBURTTA
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2010 Pazartesi 12:15:05
Güncelleme :11 Ekim 2010 Pazartesi 13:53:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?