3
Mayıs
2024
Cuma
BAYBURT

DYP'nin Bayburt adayı İdris Yücel

DYP İl binasında düzenlenen toplantıda konuşan DYP Bayburt İl Başkanı Metin İpek, belediye başkan adayı olarak İdris Yücel'i gösterdiklerini belirterek, partililerin desteğini istedi.
Belediye Başkan Adayı İdris Yücel de konuşmasında, "Yıllardır partimin çizgisinden şaşmadan hizmet etmekteyim. Verilen görevleri yerine getirmekte hiç çekinmedim. 28 Mart'ta yapılacak mahalli seçimlerde böyle bir beklentim ve görev alma gibi eğilimim yoktu. Ama parti teşkilatım, genel başkanım ve Bayburtlu hemşerilerim aday olmamı istediler. Ben de görevden kaçmadım, aday oldum. Verilen görevin anlamını çok iyi biliyorum. Eğer seçilirsem sade temizlik işleriyle gününü geçiren bir belediye başkanı olmayacağım. İmarıyla, parkıyla, düzeniyle, tertibiyle bir bütün olan şehrin belediye başkanı olacağım. Kapıları vatandaşlara sonuna kadar açık olan halkla bütünleşen bir belediye başkanı olacağım" dedi.
İl Başkanı İpek, Aydıntepe İlçesi'ne Haşim Şentürk, Demirözü İlçesi'ne Erdal Köğer, Arpalı kasabasına Hüseyin Tekin, Gökçedere Beldesi'ne Mustafa Altuntaş'ın belediye başkan adayı olarak gösterildiğini ifade etti.
SADIK YAVUZ -BAYBURT (İHA)
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2004 Çarşamba 14:38:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sena yücel IP: 88.252.60.xxx Tarih : 1.08.2008 11:33:42

idris yücel benim amcam olur ben amcamı son derece destekliyorum olmaya bilir amca sıkma canını sen başarınla varsın