29
Mayıs
2024
Çarşamba
BAYBURT

El emeklerini sergilediler

Bayburt’un Mutlu Köyünde yaşayan genç kızlar el emeği göz nuru eserlerini sergilediler.


Milli Eğitim Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezinin düzenlediği kursa katılan genç kızlar düzenlenen törenle başarı belgelerini aldılar. 7 ay süren eğitimlerini tamamlayan genç kızların belge töreni ve sergileri Mutlu köyünde gerçekleştirildi.
Mutlu Köyündeki programa milli eğitim müdür yardımcısı Yavuz Selim Ağın, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Pekmezci, Mutlu köyü Muhtarı Mehmet Kara, köy halkı ve davetliler katıldı.


Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yavuz Selim Ağın, “Bugün burada sergilenecek olanlar bir yıl içerisinde kursiyer öğrencilerimizin ortaya koydukları el emeği, göz nurlarıdır. Aynı zamanda insanlara fırsat verildiği zaman neler yapılabileceğinin de bir göstergesidir. Bayburt Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz halkımızın eğitimle ilgili her türlü ihtiyacını taşıyabilecek nitelikte ve ihtiyaç duyulduğu her kursu açabilecek durumdadır.”dedi.


Kursu başarıyla bitiren 7 kursiyer öğrenciye belgelerinin verilmesinden sonra hazırlanan el emeği göz nuru eserler sergilendi. Davetliler, genç kızların ürünlerini beğeniyle incelediler.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2009 Perşembe 20:03:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?