3
Mayıs
2024
Cuma
BAYBURT

Erdoğan'dan ziyaret sinyali

Geçtiğimiz hafta sonu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen Ovit Tünelinin temel atma törenine davet edilen Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu ve eşi Yrd. Doç. Dr. Ayşe Mollamahmutoğlu hem Başbakanla hem de bir çok bakanla görüşme imkanı buldu.

Özellikle tören esnasında Rektör Mollamahmutoğlu, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Gümrük ve Tekel Bakanı Hayati Yazıcı, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile sohbet etme imkânı buldu, Bakanlar, Üniversitenin hızlı gelişimi ile ilgili övgülerini ve desteklerinin devamını dile getirdiler.

Tören sonrasında Trabzon’da Başbakan Erdoğan ile görüşen Rektör Mollamahmutoğlu, Başbakan Erdoğan’ın geçen yıl seçim gezisini Bayburt’tan ve özellikle Üniversiteden başlattığı için onur duyduklarını dile getirerek bu yıl içerisinde de Bayburt Üniversite’nde yapılan atılımlar ve açılışlar için bu kez Bakanlarını göndermelerini talep etti.

Başbakan Erdoğan ise “Durun bakalım, Ben de bizzat gelebilirim, geçen yıl karşılaştığım o güzel ve şirin kampüsünüz çok hoşuma gitti Bizler Üniversitelerimizi çok önemsiyoruz, sizler bu şekilde çalıştığınız güzel işler, eserler yaptığınız sürece ben hep destekçinizim, onlardan önce sizleri bizzat ben ziyaret edeceğim” diye cevap verdi.

Rektör Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu ve eşi bundan büyük bir onur ve mutluluk duyacaklarını ifade ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2012 Çarşamba 17:31:14
Güncelleme :16 Mayıs 2012 Çarşamba 17:34:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?