30
Nisan
2024
Salı
BAYBURT

Evler sahiplerine teslim edildi

Bayburt Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi’nin işbirliği ile Gençosman Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Projesi Kapsamında yapılan 156 konut 84 işyeri düzenlenen törenle hak sahiplerine teslim edildi.


Gençosman Mahallesi’nde düzenlenen anahtar teslim töreninde konuşan Bayburt Belediye Başkanı Bekir Çetin, Cumhuriyet tarihinde Bayburt'ta yapılan en büyük projenin tamamlandığını belirterek, “Belediyede göreve başladığımız 2004 yılından bu yana ilimizde iz bırakacak hizmetleri yapmaya başladık. Kentsel Dönüşüm de bunlardan birisidir. Belediye olarak toplu konut idaresiyle 6 protokol imzaladık. Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamı içerisinde konut ve iş merkezleri yaparak şehrimizin önemli bir ihtiyacını da gerçekleştirmiş olduk. Bu projenin toplam bedeli 150-200 trilyondur” dedi.


Başkan Çetin, proje sayesinde yeni bir otogara da kavuştuklarını ifade ederek, “Bu günkü fiyatlarla otogarı yapmaya kalksak 1,5 trilyona yapamayız. Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki alışveriş merkezinin Bayburt'a önemli sağlayacağına inanıyorum. İnsanlarımız buralardan bütün ihtiyaçlarını sağlayacak kapasiteye getirileceğini ümit ediyorum. Bizler bu gün temsili olarak bu töreni gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki günlerde Sayın Başbakanımızı ilimize davet edeceğiz konut ve işyerlerinin anahtar teslimatını Sayın Başkanımız tarafından yapılacaktır” diye konuştu.
Konuşmaların ardından ev ve işyerlerinin anahtarları hak sahiplerine teslim edildi.

İha
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2008 Perşembe 20:09:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kenan IP: 81.215.63.xxx Tarih : 29.11.2008 15:23:38

süleyman demir ele 12 eylül döneminde gazeteci bir soru soruyor demir el diyorki sorunu cevaplarım ama yazabilecekmisin . şimdi bende buraya yorum yazarım ama sizler methiyeler beklerinsiz gayrısını yayınlamassınız. ama eski hal yerinin yerine yapılan özellikle daireleri herkesin gezmesini ve o parayı edip etmeyeceğini özellikle ince işçiliğini bir değerlendirmesiniz isterim.