2
Mayıs
2024
Perşembe
BAYBURT

Gazeteciler cemiyetinden Öner'e plaket

Dedekorkut 13.Uluslar arası Kültür Sanat Şöleni için Bayburt'a gelen Çankırı Valisi ve eski Bayburt Valisi Ali Haydar Öner'e Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldız tarafından plaket verildi.

Bayburt Kültür Sarayı toplantı salonunda gerçekleştirilen törende Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldız, yaptığı konuşmada "Sayın valimiz Ali Haydar Öner beyle 7 yıl uyum ve işbirliği içerisinde çalışma fırsatı bulduğumuzdan dolayı ve ayrıca bu süre içerisinde yaptığı başarılı hizmetlerinden dolayı cemiyetim ve şahsım adına teşekkür ediyorum."dedi.

Bayburt eski valisi halen Çankırı Valisi olan Ali Haydar Öner de yaptığı konuşmada "Ben ayrıldıktan sonra Bayburt'ta olumlu değişiklikler olmuş. Bunlarına panelist arkadaşlarımın verdiği bilgilerden ve gözlemlerimden anlıyorum ki Bayburt iyi bir trent tutturmuş.Bu da beni mutlu ediyor, benden sonra görev yapan valilerimizi de kutluyorum. Burda geçen 7 yıl içerisinde tüm sivil toplum kuruluşlarıyla olduğu gibi Bayburt'ta görev yapan gazeteci arkadaşlarımla birlikte çok verimli geçirdik. Bu vesileyle tüm Bayburtlu vatandaşlarıma ve gazeteci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2007 Cuma 18:43:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?