29
Mayıs
2024
Çarşamba
BAYBURT

Gazetecilerden BBP'ye ziyaret

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanı Yaşar Yıldız, Büyük Birlik Partisi (BBP) Bayburt İl Teşkilatı'nı ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti.

 
BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinde gerçekleştirilen mitingin ardından Yozgat'a giderken helikopter kazası sonucu hayatını kaybetmesi sebebiyle duydukları üzüntüyü dile getiren BGC Başkanı Yaşar Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye'nin çok değerli bir insanı kaybettiğini söylediler.


BBP İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek partinin Bayburt Belediye Başkan Adayı H.Haluk Akkoyunlu'ya başsağlığı dileklerini ileten Yıldız ve beraberindekiler, Türkiye'nin adeta yasa boğulduğunu kaydetti.
 

Kazanın meydana gelmesinden sonra Türkiye'de bütün herkesin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin sağ kurtulmaları için dua ettiklerini ifade eden Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yıldız, "Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin hayatta kalması için necip milletimizin duacı olduğunu biliyor ve hissediyorduk. Ancak mukadderat böyleymiş mekanları cennet olsun" dedi.
 

BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu ile birlikte helikopter kazasında hayatını kaybeden İHA Sivas muhabiri İsmail Güneş'in ailesine de taziye dileklerini ileten Yıldız, "Gazeteci meslektaşlarımıza ve İHA ailesine başsağlığı diliyoruz. Yüce Allah'tan ölenlere rahmet diliyor yakınlarına, sevenlerine, partililerine taziyelerimizi sunuyoruz" diye konuştu

İha
Yayın Tarihi : 28 Mart 2009 Cumartesi 17:55:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?