30
Mayıs
2024
Perşembe
BAYBURT

Göçe çare bulunmasını istedi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Bayburt Valisi Kerem Al’ın koltuğuna oturan ilköğretim öğrencisi Zeliha Şahin, kentin en büyük sorunu olan göçe çare bulunmasını istedi.


Bayburt’ta gerçekleştirilen kutlamalar çerçevesinde Milli Eğitim Müdürü Süleyman Harmancı, Kaleardı 75. Yıl İlköğretim Okulu Müdür Vekili Mevlüt Birkanı ve öğrenciler Furkan Kemal Yıldırım, Talha Taşkın ve Zeliha Şahinden oluşan heyet Bayburt Valisi Kerem Al’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında kısa süreliğine vali Al’ın koltuğuna oturan ilköğretim öğrencisi Zeliha Şahin, “Unutulmaz zaferler, kahramanlıklarla dolu şanlı tarihimiz, çocuğundan gencine ve yaşlısına kadar her Türk yurttaşına gurur vermektedir. Bugün de tarihimizdeki parlak başarılardan birini büyük bir coşku içinde yaşıyoruz.”dedi.
Bayburt’la ilgili görüşlerini de dile getiren Zeliha Şahin,kentin en büyük problemi olan göçe çare bulunmasını istedi. Eğitimde yaşanan sorunların da çözülmesini talep eden Şahin, ağaçlandırmaya gerekli önemin verilmesini istedi.
Küçük vali daha sonra öğrenim gördüğü 75.Yıl İlköğretim Okulunun bulunduğu yerdeki yolun trafik levhalarının olmadığını ve yaya kaldırımı yapılması talebinde bulundu.
Vali Kerem Al, ziyaret sebebiyle öğretmen ve öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 12:58:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emre şahin IP: 85.105.246.xxx Tarih : 23.04.2009 17:23:37

valimize teşekkür ederiz bu imkanı sagladıgı için....yiğenimede başarılar dilerim....