3
Mayıs
2024
Cuma
BAYBURT

Harmancı veda etti

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Harmancı Bayburt’taki eğitimcilerle Öğretmenevi’ndeki yemekte bir araya gelerek mesai arkadaşlarına veda etti.

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Harmancı Bayburt’taki eğitimcilerle Öğretmenevi’ndeki yemekte bir araya gelerek mesai arkadaşlarına arz-ı veda etti.

Milli Eğitim Şube Müdürü Ernail Adıgüzel’in kurumun çalışmaları hakkındaki konuşmasından sonra ayrılığın hüznünü yeni hissettiğini söyleyerek konuşmasına başlayan Harmancı, çok duygulu olduğunu belirterek “ Sizlere fiziki olarak veda ediyorum. Siz değerli mesai arkadaşlarım meslektaşlarım, hep gönlümde yaşayacaksınız. Ben bu coğrafyanın çocuğuyum. Erzurumluyum. Bu coğrafyada kendimi yabancı hissetmedim” dedi.

Bayburt’ta 50’ye yakın yatırımları olduğunu dile getiren Harmancı, “Bu sıfırdan okul, ek bina, pansiyon gibi çalışmalarımız oldu. Bunlar devletimizin gönderdiği parayla oldu. Planlamasında ve hazır hale gelmesinde çabalarımız oldu. Bu konuda arkadaşlarım bana destek oldular. Türkiye’de altyapı bakımından iyi olan illerden biriyiz. Yatırım fiziki mekan içindir. Bizim asli unsurumuz eğitim, öğretim ve öğrencidir. Başarının ve başarısızlığın yüzde 70 ve 80 payı okul ve öğretmenlere aittir. Benim sadece onlara rehberlik ettim” diye konuştu.

Bayburt çocuğunun ülkesine, devletine, milletine bağlı olduğunu belirten Harmancı “ Bizler ülkesini seven toplulukların çocuklarıyız. Çocuklar her şeye layıktır. İmkanımız varken bunu yapmamız lazım. Çocuklarımız gelecek adına en değerli sermayemizdir. Onları çok iyi değerlendirmemiz lazım.”şeklinde konuştu.
Eğitim camiası gibi onurlu bir camiaya mensup olduğunu vurgulayan Harmancı, “Ben bu camiada kamu malını harcarken çok hassas davrandım. Kurum hassasiyeti göstererek makamın ve görevin gereğini yerine getirmeye çalıştım. Hepinize gönlüm ve kapım açıktır. Ben herkese hakkımı helal ediyorum. Bugün beni burada onurlandırdığınız için sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum.” Dedi.
Merkezde görevlendirilen Harmancıya yaptığı yararlı çalışmalardan dolayı teşekkür eden Başkan Polat, günün anısına kendilerine Bayburt taşından yapılan maket saat kulesi hediye ederek yeni görevinde başarılar diledi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2012 Cuma 15:23:52
Güncelleme :27 Ocak 2012 Cuma 15:26:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?