2
Mayıs
2024
Perşembe
BAYBURT

İİBF kantini açıldı

İİBF KANTİNİ AÇILDI

Bayburt Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) kantini törenle hizmete açıldı.

Birtat Ltd. Şti. sahibi Abdullah Küfeoğlu tarafından işletilecek olan İİBF kantininin açılış kurdelesini kesen Rektör Prof. Murat Mollamahmutoğlu, “Böyle güzel bir tesisi üniversitemize ve Bayburt’a kazandıranlara teşekkür ediyorum” dedi.

İİBF binasının zemin katında hizmete giren kantinin açılışı Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Murat Mollamahmutoğlu ve İİBF Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Selahattin Kaynak tarafından gerçekleştirildi. Açılışta kısa bir konuşma yapan Prof. Mollamahmutoğlu, “Tesisin sahibi Sayın Abdulah Bey Bayburtlu ve Bayburt’ta yaşayan bir yatırımcı. İhaleyi kazanınca bize güzel bir eser meydana getireceğini söylemişti. Bu gün burasını görünce haklı çıktığını gördüm. Kendisini tebrik ediyorum. Böyle güzel bir tesisi üniversitemize ve Bayburt’a kazandırdığı için kendisine teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Prof. Mollamahmutoğlu da bütün amaçlarının Bayburt Üniversitesi’ni daha ileriye taşımak olduğunu ve bunun için de öğrencilere en iyi imkanları sunmaya çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

Açılışa üniversite akademik ve idari personel katılırken katılımcılara kurdele kesimi sonrası ikramda bulunuldu.

Açılış kokteyline Rektör Mollamahmutoğlu ve akademisyenlerin yanı sıra idari personel ve öğrenciler katıldı.

BİRTAT Ltd. Şti. tarafından işletilen İİBF kantininde 9 personel hizmet veriyor. 200 kişi kapasiteli kantinde 10 internet, 2 playstation, şarjmatik ve dev ekran LCD televizyon gibi hizmetler sunuluyor. Bayburt’ta ilk kez kullanılan elektronik sipariş takip sitemi ile öğrencilere hizmet kolaylığı sağlayan kantinde döner, lahmacun, pide ve makarna çeşitleri, kumru ve soğuk mezelerden oluşan kalabalık bir menü sunuluyor. Hafta içi 08.00’den 22.00’ye kadar hizmet verecek olan kantin, talep olması halinde hafta sonları da açık olacak.

İİBF KANTİNİ AÇILDI
İİBF KANTİNİ AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2010 Perşembe 10:38:01
Güncelleme :25 Kasım 2010 Perşembe 17:37:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali IP: 188.58.230.xxx Tarih : 25.11.2010 22:53:47

İyi Günler;Sayın Rektör neden siyasetçiler yok bu açılışta. Bu kadar özgür müsünüz?Selamlar