2
Mayıs
2024
Perşembe
BAYBURT

İsrail ve PKK'ya tepki sürüyor

İSRAİL VE PKK’YA TEPKİLER SÜRÜYOR

Bayburt Ülkü Ocakları üyeleri, Hatay’ın İskenderun ilçesinde Deniz İkmal Destek Komutanlığı’na yapılan saldırısı sonucunda 7 askeri şehit eden PKK ve Filistin’e insani yardım götüren gemiye saldırı düzenleyerek birçok kişinin ölümüne neden olan İsrail’i telin etmek için bir araya geldi.

Türk Dünyası Parkı’nda bir araya gelen Ülkü Ocakları üyeleri, saygı duruşundan bulunduktan sonra İstiklal Marşını okudular. Burada basın açıklaması yapan Ülkü Ocakları Bayburt Temsilcisi Bilal Yıldızoğlu, “Hatay’ın İskenderun ilçesinde Deniz İkmal Destek Komutanlığı’na yapılan terör saldırısı sonucunda şuana kadar basına yansıyan bilgilere göre 7 Mehmetçiğimiz şehit 11 Mehmetçiğimiz de gazi olmuştur. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milli birliğini hedef alan bu alçak saldırıyı en sert şekilde kınıyoruz” dedi.

“Bölücü terörün yıllardan beri aldığı canlarımıza her geçen gün yenileri eklenmektedir” diyen Yıldızoğlu, “Ülkemizi karanlık günlere sevk etmek isteyenlerin çabalarına karşı ilgili tüm devlet kurumlarımızı kararlı bir mücadeleye davet ediyoruz. Bu acı hadiseyi milletimizin kabul edebilmesi ve unutabilmesi mümkün değildir. Bu gelişmeler karşısında devlet aklını temsil edenlerin suskun kalması da kabul edilemezdir. Hatay da askeri birliğimize ve Gazze ye yardım götürmek için yola çıkan vatandaşlarımıza yapılan hain saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınları başta olmak üzere bütün Türk Milletine başsağlığı, yaralı asker ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz" diye konuştu.

Basın açıklamasın ardından kalabalık, pankart ve sloganlarla İsrail'i ve PKK terör örgütünü protesto etti.

İsrail’i ve PKK’yı lanetlemek için toplanan Bayburt Ülkü Ocakları yeleri ve çevreden gelen vatandaşlar, İsrail ve PKK aleyhine slogan atarken açtıkları pankartlarla Saat Kule meydanına hareket etti. Saat Kule etrafında toplanan kalabalık, bir süre daha İsrail’i protesto ederek, İsrail bayrağını yaktı. İstiklal marşını burada da seslendiren vatandaşlar olaysız bir şekilde dağıldı.

İSRAİL VE PKK’YA TEPKİLER SÜRÜYOR
İSRAİL VE PKK’YA TEPKİLER SÜRÜYOR
İSRAİL VE PKK’YA TEPKİLER SÜRÜYOR
İSRAİL VE PKK’YA TEPKİLER SÜRÜYOR
İSRAİL VE PKK’YA TEPKİLER SÜRÜYOR
İSRAİL VE PKK’YA TEPKİLER SÜRÜYOR
İSRAİL VE PKK’YA TEPKİLER SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2010 Perşembe 11:13:01
Güncelleme :3 Haziran 2010 Perşembe 13:26:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?