1
Mayıs
2024
Çarşamba
BAYBURT

İtfaiye eğitim semineri başladı

Bayburt Belediyesi tarafından düzenlenen itfaiye eğitim semineri başladı.

Seminerin açılışında konuşan Bayburt Belediye Başkanı Bekir Çetin, belediyede ilk defa böyle bir seminer düzenlenmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirtti ve eğitimin her alanda önemine değindi.

Başkan Çetin, “İtfaiye gibi hassas bir birimimizin bu tür eğitimler sayesinde bundan böyle daha bilinçli ve daha aktif şekilde çalışmalarına devam edeceğini” söyledi.

Yaklaşık iki hafta sürecek olan seminerin, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından verildiği belirtildi. Seminerde katılımcılara; yanma, yangın bilgisi, yangın yerindeki tehlikeler, söndürme ekipmanları ve ekip çalışması, doğal gaz bilgisi, tehlikeli maddeler kurtarma ekipmanları, trafik kazalarına müdahale, yangından korunma yönetmenliği, bina çökmelerinde kurtarma operasyonları gibi konularda bilgilerin verileceği kaydedildi.

Seminer, il, ilçe ve belde belediyelerin itfaiye çalışanlarının yanı sıra Jandarma Komutanlığı ve diğer kurum personellerinin katılımıyla başladı.

iha
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2007 Pazartesi 09:47:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Resul PAKSOY IP: 88.234.37.xxx Tarih : 9.12.2007 00:08:34

Ben İ.B.B. İtfaiyesinde ekip amiri olarak görev yapmaktayım. Bayburt'ta itfaiye eğitimi için gönüllü gelen Bayburt'lu kardeşinizim. İnşallah İtf.Md.İmdat beyin samimi gayretleri,Başkanımızın da desteği ile ve tabiki bizlerinde elinden gelen gayreti göstermesi ile Bayburt İtf.sini eğitim ve malzeme konusunda layık olduğu yere gelecektir. Selam ve saygılarımla... Resul PAKSOY görüşmek üzere.....