2
Mayıs
2024
Perşembe
BAYBURT

Kadınlara büyük fırsat

BAYBURTLU KADINLARA KAÇIRILMAYACAK FIRSAT

Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, düzenlediği toplantıda kadınlara kaçırılmayacak fırsat sundu.

Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) ile yapacakları proje kapsamında Bayburtlu kadınların üretimlerini daha modern makinelerde yapmaları, ürettiklerini daha geniş pazarlara sunmaları ve ürettikleri ürünlerin markalaşması için Bayburtlu kadınlarla fikir alış-verişinde bulundu.

Belediye toplantı salonunda çoğunun çeyiz ve mefruşat üreticisi olan kadınların katıldığı toplantıda Bayburtlu kadınların üretimde daha aktif hale gelmeleri için KUDAKA ile bir proje yapacaklarını belirten Polat, "Maharetleriyle birçok iş dalında başarılı olmuş Bayburtlu kadınların elinden tutmak adına bir proje çalışması başlattık. Üretim adına Bayburt'ta yola çıkan kadınların yardımcısı olmak için, üretilen ürünleri pazarlama konusunda sizlere nasıl yardımcı olabiliriz, bunları konuşmak için toplantı

yapmak istedik. Kalkınma ajansı projelendirmesini yapacak, bizler bunun alt yapısını oluşturmalıyız. Bayburt'ta maharetli kadınları gördükçe mutlu oluyoruz. Ürettiklerimizi markalaştırırsak kimse bizim önümüzde duramaz. Yeter ki alt yapısını iyi hazırlayalım. Siz isteklerinizi bize bildirin biz de ona göre proje hazırlayalım. Teknik ekipmanlar, mekan tahsisi ve makinelerin teminini belediyemiz yapacaktır. Temel gayemiz kadınları üretime kazandırmaktır. İnşallah Bayburt adına güzel bir başlangıç olur" dedi.

 

Belediye Başkanı Polat'ın kendilerine sunduğu fırsattan oldukça memnun olduklarını dile getiren kadınlar, fikirlerini aktararak projenin gerçekleşmesi halinde çok güzel işler başaracaklarını ifade ettiler.

BAYBURTLU KADINLARA KAÇIRILMAYACAK FIRSAT
İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2010 Pazartesi 18:02:03
Güncelleme :5 Temmuz 2010 Pazartesi 18:35:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?