26
Mayıs
2024
Pazar
BAYBURT

Kar temizliği başladı

BAYBURT'TA KAR MESAİSİ

Bayburt'ta kar ve tipi hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Şehir merkezindeki kar kalınlığı 15 santimetreye ulaşırken, Bayburt Belediyesi kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Uzun süredir sonbahar havasının hakim olduğu Bayburt'ta akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz etkiliyor. Bayburt şehir merkezindeki ulaşımı sorunsuz hale getirmek için Bayburt Belediyesi kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yağan kar sonucu şehir merkezindeki kar kalınlığı 15 santimetreye ulaştı. Şehir merkezindeki ulaşımın aksamaması için Bayburt Belediyesi gece-gündüz aralıksız olarak yolların açılması için kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor.

Bayburt Belediye Başkanlığı'ndan yapılan duyurularla "Cadde ve sokak aralarında araçlarını park etmiş olan vatandaşlarımızdan beklentimiz, bu tür yoğun kar yağışlarında temizlik çalışması yapılan mevkilerde park yapmamaları ve temizlik yapan ekiplere yardımcı olmalarıdır" denildi.

Öte yandan, kar ve tipi nedeniyle Bayburt'ta 82 köy yolu yaklaşık 482 kilometrelik yolun kapalı olduğu bugün akşam saatlerine kadar 3 köy hariç diğer köylerin yollarının İl Özel İdare ekiplerince açılacağı bildirildi.

BAYBURT'TA KAR MESAİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2011 Salı 13:51:01
Güncelleme :1 Şubat 2011 Salı 18:14:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?