19
Mayıs
2024
Pazar
BAYBURT

Kepler havaya fırlatıldı

Bayburt Üniversitesi’nde mezuniyet coşkusu yaşandı.

Bayburt Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen mezuniyet törenine Vali Kerem Al, Milletvekilleri Ülkü Güney ve Fetani Battal, Belediye Başkanı H. Ali Polat, Garnizon Komutanı İstihkâm Kurmay Albay İkrami Özturan, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu, kamu kurum ve kuruluşların amirleri, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Eğitim Fakültesini birincilikle tamamlayan Semanur Kodan, öğrenciler adına bir konuşma yaptı. Daha sonra sırasıyla kürsüye gelen Bayburt Üniversitesi Rektörü Murat Mollamahmutoğlu, Bayburt Üniversitesi hakkında bilgiler verdi. Törende vali Kerem Al ile milletvekilleri Ülkü Güney ve Fetani Battal da birer konuşma yaptılar.

Törende daha sonra fakülte ve yüksekokulları dereceyle bitiren öğrencilere protokol üyeleri belge ve plaketlerini verdi. Tören alanına gelen öğrenciler, büyük coşkuyla keplerini havaya fırlatarak mezun olmanın coşkusunu yaşadılar.
Bayburt Üniversitesinde bu sezon eğitim fakültesinde 160, meslek yüksek okulunda ise 250 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.

iha
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2009 Pazar 00:05:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?