2
Mayıs
2024
Perşembe
BAYBURT

Koç'tan ilköğretim okuluna kütüphane

Bayburt'ta Develioğlu ve Bayhanlar Arçelik sponsorluğunda Şehit Yüzbaşı Agah İlköğretim Okulu'nda proje kapsamında oluşturulan kütüphanede tören düzenlendi. 

Düzenlenen törene Yüzbaşı Şehit Agah İlköğretim Okulu Müdürü Mahir Pamukçu Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Selçuk Çakmak ve Koç Holding Bünyesinde ilde faaliyet gösteren iki bayi adına Develioğlu Şirketi Yetkilisi Mustafa Develioğlu katıldı. Mustafa Develioğlu, törende yaptığı konuşmasına şöyle devam etti; "Yürütülen bu kampanya ilimizde Arçelik bayileri tarafından organize edilmektedir.Koç Holding bünyesinde faaliyet gösteren iki bayi olarak geçen yıl bu çalışmamızı Şehit Recep Eşiyok İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirip, bu yılda Yüzbaşı Şehit Agah ve Cumhuriyet İlköğretim okullarında da aralıksız devam ettirmekteyiz. Bu iki okulumuzda görsel sınıf ve kütüphane kurulması için Koç Holding tarafından toplam 5 bin dolar artı KDV'lik destek sağlanmıştır. Koç Holding'in eğitime verdiği destekler her yıl aralıksız olarak devam edecektir" dedi. 


oç Grubu'nun Bayburt iline yaptığı destek ve katkılarından dolayı teşekkür eden Şehit Yüzbaşı Şehit Agah İlköğretim Okulu Müdürü Mahir Pamukçu da "Ülkem İçin El Ele Projesi'yle aynı zamanda okumanın gelişmesi, eğitimde yeni bir çağın açılması ve okuma alanda da o ışığın yakılmasının öncülüğü yapılmıştır. “diye konuştu. 

Törende daha sonra Şehit Yüzbaşı Agah İlköğretim Okulu Müdürü Mahir Pamukçu ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Selçuk tarafından Koç Holding adına gelen ve ilde bu projede sponsor olan iki bayiyi temsilen Develioğlu Ltd Şti Arçelik Bayi Yetkilisi Mustafa Develioğlu'na plaket sunuldu.
iha
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2007 Perşembe 15:05:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?