30
Nisan
2024
Salı
BAYBURT

Komutan'dan ŞADDER'e ziyaret

Bayburt Garnizon Komutanı Kurmay İstihkam Albay İkrami Özturan, Şehit Aileleri Dayanışma Derneğini (ŞADDER) ziyaret etti.


ŞADDER Başkanı Haluk Akkoyunlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Garnizon Komutanı Kurmay İstihkam Albay İkrami Özturan dernek hakkında bilgi aldı.

Şehit ve gazi ailelerinin her türlü ihtiyaçlarının karşılamaya çalıştıklarını belirten Albay İkrami Özturan,"Derneğimiz vasıtasıyla ailelerimiz ve gazilerimizle iç içe, her türlü sorunlarında yanlarında olmak, acı ve tatlı günlerini de onlarla beraber paylaşmak arzusu ve düşüncesindeyiz.”dedi.


Garnizon Komutanı Özturan’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren ŞADDER Başkanı Haluk Akkoyunlu, "Garnizon Komutanımızın ziyareti bizleri oldukça memnun etti. Vatanı için canını vermekte bir saniye bile şüphe etmeyen ve şehit olan şühedalarımızın ailelerini bir çatı altında toplayıp her türlü sorunlarında yanlarında olma gayreti içinde olan derneğimizi ziyaret ederek bizlerin yanında olduklarını beyan eden Garnizon Komutanımız Kurmay İstihkam Albay İkrami Özturan ve tüm birliklerinin manevi desteği bizi ve üyelerimizi onurlandırmış ve yüreğimizdeki acıyı bir nebze de olsa hafifletmiştir. Sadece milli ve dini bayramlarda değil, hayatın doğal akışı içerisinde de unutulmadığımızı gördük.”diye konuştu.


Bayburt nüfusuna kayıtlı, 30 terör, 2 Kıbrıs ve bir de görev şehidi bulunduğunu vurgulayan Akkoyunlu, “İlimizde 33 şehit, 15 gazimiz bulunmaktadır. Bizler; şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve dernek üyelerimizin günümüz şartlarında ekonomik, sosyal, kültürel ve hukuksal anlamda daha refah bir yaşam sürebilmeleri için gereken tüm çalışmaları dernek olarak yapmak gayreti içindeyiz" dedi.


Ziyaret sonunda dernek binasını gezerek Bayburtlu Şehitler Köşesini inceleyen Garnizon Komutanı Kurmay İstihkam Albay İkrami Özturan, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti belirtti.

İha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 13:13:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?