30
Nisan
2024
Salı
BAYBURT

Krosta üçüncülük geldi

Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgesi'nden 16 ilden sporcunun katılımıyla yapılan Erzurum'da yapılan Bölge Kros Yarışmaları'nda Bayburt Akşar Genç Osman İlköğretim Okulu bölge üçüncüsü oldu.

Elde edilen başarının okulun imkanları açısından çok büyük olduğunu belirten Akşar Genç Osman İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Serkan Bülbül, "İmkanlarımız ve çalışma şartlarımız bu tür organizasyonlar için yeterli değil. Öğrencilerimizle sürekli çalışma imkanı bulamıyorum. Öğrencilerimizin okulumuza taşımalı olarak gelmesi, sürekli onlarla antrenman imkanımızın olmamasına rağmen böyle bi başarı elde etmek göz ardı edilemez. Okul müdürümün bu tarz organizasyonlara istekli olması ve sürekli böyle girişimlerde bulunması hem beden eğitimi öğretmeni olarak beni, hem de öğrencileri böyle turnuvalara hazırlanmakta daha istekli hale getiriyor." dedi.

Bülbül ayrıca, Erzurum'da konaklamalarında ve diğer ihtiyaçlarında yardımlarını esirgemeyen Aziziye Eğitim Kurumu'na, idaresine ve tüm çalışanlaarına teşekkür etti.

Zaman
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2008 Çarşamba 15:36:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?