30
Nisan
2024
Salı
BAYBURT

Küçük sanayide genel kurul

Bayburt SS 21 Şubat Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi genel kurul toplantısı yapıldı.


Bayburt Çıraklık Eğitim Merkezi düğün salonunda gerçekleştirilen genel kurulda divan başkanlığını Bayburt Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Sekmenli yaptı. Faaliyet raporunu okuyan mevcut başkan Mahmut Sekmenli Sanayi Sitesinin sorun ve sıkıntılarını anlattı. Genel kurulda, yönetim kurulu faaliyet, gelir ve gider , denetim raporları okunarak ibra edildi. Genel kurulda yönetim kurulu, denetim kurulu belirlendi.


Kongreye Bayburt Esnaf Odaları Birliği Başkanı Selahattin Karaman, Bayburt Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Sekmenli, Halk Bankası Bayburt Şubesi Müdürü Mehmet Bal ve kooperatif üyeleri katıldı.


Genel kurulda tek liste ile aday olan Cengiz Kahraman oy birliği ile başkan seçildi. Cengiz Kahraman'ın Başkan olduğu 21 Şubat Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kuruluna ise şu isimler seçildi: H. Mehmet Kayalı, Necmi Öztürk ve Sani Melekoğlu. Denetleme Kurulu ise şu isimlerden oluştu: Kemal Polat, İsmail Kayaoğlu ve Yavuz Taş.

iha
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2008 Çarşamba 15:09:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?