29
Mayıs
2024
Çarşamba
BAYBURT

Kurtuluş Bayramı hazırlıkları

Bayburt’un düşman işgalinden kurtarılışının 91. yıldönümü etkinlikleriyle ilgili alt komisyon üyeleri ilk toplantılarını yaptı.

21 Şubat 2009 Cumartesi günü yapılacak kutlamalarla ilgili Bayburt Belediye Meclis salonunda toplanan komisyon üyeleri, yapılacak etkinlikleri ele aldı.
Bayburt Belediye Başkanı Bekir Çetin başkanlığında yapılan komisyon toplantısında 21 Şubat coşkusunun yitirilmeden devam edebilmesi ve bir kez daha bu anlamlı günün gururunu yaşamak için geçen yıl ki kutlama program tekrar gözden geçirilerek yapılabilecek yenilikler ve öneriler komisyon üyeleri tarafından değerlendirildi.


Bu yıl yapılacak etkinlikler içerisinde, Ermeni mezalimi konulu panel ve slayt gösterisi, kahramanlık konulu şiir, resim ve kompozisyon yarışması, bu yıl ilk defa yapılacak olan öğretmenler arası 21 Şubat'la ilgili makale yarışması, masa tenisi yarışması, ve cirit müsabakaları düzenlenecek. Öğretmenler Evinde düzenlenecek yemek ve kapalı spor salonunda yapılacak müzik eğlence proğramıyla etkinlikler sona erecek.


Programda yapılacak değişiklikler ve değerlendirmeler için 6 Şubat 2009 Cuma günü alt komisyon üyeleri yeniden belediyede toplanacak.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2009 Perşembe 11:18:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muhterem atayeter IP: 78.178.235.xxx Tarih : 4.02.2009 00:23:55

bayburt un işgalden kurtuluşunun 91. yıldönümünü kutluyorum,istanbulda yaşayanbir hemşehriniz olarak bayburtlularla gururlanıyoruz,suç oranı en düşük il yani,hırsızlık,dolandırıcılık,şiddet,tinercisi,esrarkeşi,maddecisi,yüzkızartıcı suçlar,diğerşehirlerin hemen hemen hepsindevar,bizdeyok allahaşükür,aklınızagelebilecek her mercide bizden önce hiçkimse iş bulamaz,(2 iş hariç)bundan dolayı bayburt u ve bayburtluyu başımızı yere eğdirmediğinden dolayı tebrik edip allaha emanet ediyorum.