30
Nisan
2024
Salı
BAYBURT

MHP adaylarını tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bayburt İl Teşkilatı, 29 Mart 2009’da yapılacak seçimlere katılacak olan başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı.

Bayburt Halk Eğitim Merkezi çok amaçlı salonunda düzenlenen tanıtım toplantısına MHP Genel Saymanı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, Bayburt eski Milletvekili Şaban Kardeş, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap , Bayburt Belediye Başkan adayı İdris Aydın, Aydıntepe Belediye Başkan adayı Dahir Şentürk, Demirözü Belediye Başkan adayı Emrah Abidinoğlu, Çayıryolu Belde Belediye Başkan adayı Tevhit Akkoyunlu ve çok sayıda partili katıldı.

Tanıtım toplantısında konuşan MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, "29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde partimizin Bayburt ilindeki belediye başkan adaylarını bugün halkımıza tanıtıyoruz. MHP kökleri maziye dayanan yüce idealleri olan yüce misyonun adıdır. Bu misyonda halkın karşısına çıkaracağımız önderlerle önce liyakatleri, ardından sadakatleri izlenir ve feragatleri izlenir. Bizlerin sizlere sunacağı adayların eksikliklerini kapatmak için ne kömür dağıtmaya ne de makarna dağıtmalarına ihtiyaçları vardır. Çünkü onların sizlere vereceği iyilikleri yürekleri liyakatleri ve sadakatleri vardır.”dedi.

Bayburt Belediye Başkan adayı İdris Aydın’ı tanıtan İl Başkanı Bekir Kasap, “Bayburt halkına tanıtacağımız belediye başkan adayımız hareketimizin medresesi olan Ülkü Ocaklarında yetişmiş, partimizin çeşitli kademelerinde yer almış, son üç buçuk yılını MHP Merkez İlçe Başkanlığı yapmıştır.”diye konuştu.

Toplantıda partililere seslenen MHP Bayburt Belediye Başkan adayı İdris Aydın, şunları ifade etti: “Ülkü Ocaklarında yetişip, Milliyetçi Hareket Partisinde siyasete başlayarak kademe kademe pişerek şimdi ise belediye başkanınız olmak için karşınızdayım. Bayburt insanı hizmetlerin en yücesine layıktır. Bu da ancak MHP’nin üç hilali altında hizmet verecek belediyelerde mevcuttur. Bu inançla şimdi sizlerin karşısında hizmetinize inandığımız değerler, ürettiğimiz projeler ve kuracağımız ekip ile bu göreve talibiz. Bayburt'a hizmet etmenin temelde iki şartı vardır, birincisi Bayburt'un yazını, kışını, soğuğunu ve şartlarını sevmek, ikincisi de Bayburt'un insanını karşılıksız sevmektir. Çünkü içinde bulunduğumuz misyonun temel amacı; insana insan gibi yaşam kalitesi sunmaktır.”

Toplantıda daha sonra çeşitli partilerden MHP’ye katılanlara parti rozeti takıldı.

iha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 10:59:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Selim Ocaklı IP: 88.224.191.xxx Tarih : 25.01.2009 13:06:06

Allah hayırlı etsin Selim Ocaklı