1
Mayıs
2024
Çarşamba
BAYBURT

Minikler polis okulunda

Bayburt 85. Yıl Zübeyde Hanım Anaokulu Öğrencileri Polis Meslek Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret etti 

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 162. yılı olması sebebiyle Bayburt 85. Zübeyde Hanım Anaokulu'ndan 28 öğrenci, Okul Müdürü Emine Okumuş ve usta öğretici öğretmenler PMYO Müdürü Üzeyir Sözen tarafından kapıda karşılandı. 

PMYO Müdürü Üzeyir Sözen ziyarette yaptığı açıklamada :"Göreve geldiğim günden itibaren Polis Meslek Yüksek okulunun görevinin sadece polis yetiştiren bir kurum olmayıp, vatandaşların, öğrencilerin rahatlıkla gelip gittiği bir sosyal kültürel faaliyetlerinin yapıldığı bir mekan olduğunu söyledik ve sözümüzde de durduk. Bu yıl teşkilatımızın 162. yıldönümü dolayısıyla 1 hafta boyunca birçok etkinlik yaptık. Ancak bizler bununla yetinmeyip bu etkinlilerimiz yıl sonuna kadar devam edecektir. Yine bir yıl sürecek etkinlikler çerçevesinde evlere gidip aile ziyaretlerimizi de olacaktır. Ziyaret sırasında onlarla sohbet ederken bir problemleri olduğunda, 1 elektrik teknisyeni, 1 marangoz, 1 sıhhi tesisatçı gibi elemanlarımızda ziyaretlerde yanımızda götürerek anında müdahale edeceklerdir. " dedi 

85 .Yıl Anaokulu Müdürü Emine Okumuş da PMYO Müdürü Üzeyir Sözen'e teşekkür etti. Ziyarette ayrıca PMYO Müdürü Üzeyir Sözen, öğrencilere ve okul idarecilerine üzerinde Polis Meslek Yüksek Okulu ve polis armasının bulunduğu şapka ve anahtarlıklar hediye etti.
iha
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2007 Cuma 16:04:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?