30
Nisan
2024
Salı
BAYBURT

Miniklerin başarısı göğüs kabarttı

İlköğretim Okulları arası Halk Oyunları Türkiye Yarışması'nda ikinci olan Şehit Yüzbaşı Agah İlköğretim Okulu öğrencileri Belediye Başkanı Bekir Çetin’i ziyaret ettiler.

Kütahya’nın Gediz ilçesinde yapılan İlköğretim okullarının minikler halk oyunları yarışmasında dereceye girerek ikinci olan öğrencileri kutlayan Belediye Başkanı Bekir Çetin, onlarla gurur duyduklarını söyledi.

Başkan Çetin;"Büyük bir başarı elde ettiniz. Sizleri ve okul idarecilerinizi kutluyorum. Bunun sizler açısından bir başlangıç olduğunu ama devamını getirerek ileriki yıllarda Türkiye birinciliğini sizlerden bekliyorum. Bu başarı sadece sizler açısından değil Bayburt’un tanıtımı içinde önem arz ediyor. Kültürümüzün önemli bir halkası olan halk oyunlarının yaşatılması ve ülke genelinde başarılar elde edilmesinde katkısı olan herkese gönülden teşekkür ediyorum.”dedi.

Okul Müdürü Mahir Pamukcu’yu ve öğrencilerin halk oyunu eğitmeni olan Hüseyin Köse’yi tebrik eden Çetin, Türkiye ikincisi olan öğrencilere hediyeler verdi.

.
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2008 Perşembe 18:08:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Savaş Tuluk IP: 88.228.80.xxx Tarih : 13.07.2008 12:41:02

Tebrik ediyorum çocuklarımızı.Başarılarının devamını diliyorum.