2
Mayıs
2024
Perşembe
BAYBURT

Miniklerin şenlik heyecanı

BAYBURT’TA OKUL ÖNCESİ ŞENLİĞİ

Bayburt’ta bu yıl 6’ncısı düzenlenen okul öncesi şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Rengarenk giyinen minik anaokulu öğrencileri davul zurna eşliğinde kortej yürüyüşü yaptı.

Şenlikler kapsamında Bayburt’ta faaliyet gösteren anaokulu ve kreşlerde okuyan çocuklar ve öğretmenleri, düzenlenen törende bir araya geldi. Rengarenk kıyafetler giyen çocuklar, vatandaşların yoğun ilgisini çekti.

Milli Eğitim Müdürlüğü önünden başlayıp Cumhuriyet Caddesinden Saat kule meydanına doğru devam eden yürüyüşle başlayan şenliğe, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Altan Kalkın ve Fatih Uluca, anaokulu öğrencileri ve öğrenci aileleri katıldı.

Yürüyüşün ardından Kız Meslek Lisesi bahçesinde geçilerek burada gösteriler yapıldı. 23 Nisan Bayramı etkinliklerini aratmayan şenlikte, anasınıfı öğrencilerinin sunduğu gösteriler büyük beğeni topladı.

Milli Eğitim Şube Müdürü Altan Kalkın, okul öncesi eğitimin tanıtımı ve yaygınlaştırılması kapsamında okul öncesi şenlikleri düzenlediklerini belirterek, “Milli Eğitim Bakanlığı’nın planı üzere her yıl düzenlediğimiz Okul Öncesi Şenliklerini 21 Mayıs ile 31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştiriyoruz. Etkinliklerimiz çerçevesinde il yöneticilerimizin makamlarını ziyaret edeceğiz. Bayburt’ta okul öncesinde başarımız yüzde yüze ulaştı” dedi.

BAYBURT’TA OKUL ÖNCESİ ŞENLİĞİ
BAYBURT’TA OKUL ÖNCESİ ŞENLİĞİ
BAYBURT’TA OKUL ÖNCESİ ŞENLİĞİ
BAYBURT’TA OKUL ÖNCESİ ŞENLİĞİ
BAYBURT’TA OKUL ÖNCESİ ŞENLİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2010 Çarşamba 10:02:03
Güncelleme :26 Mayıs 2010 Çarşamba 13:11:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?