30
Nisan
2024
Salı
BAYBURT

Öğrencilerden Başkan Çetin'e ziyaret

Bayburt Şair Zihni ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenleri Bayburt Belediye Başkanı Bekir Çetin'i makamında ziyaret etti.

Bayburt Belediye Başkanı Bekir Çetin'i makamında ziyaret eden öğrenciler, belediyenin çevre ile ilgili yatırımları ve okullarla ilgili çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Başkan Çetin, öğrencilere yaptığı açıklamada; ihtiyacı olan bütün okulların bahçelerinin asfaltlandığını, ve çevre düzenlemesi olarak geçen yıl başlatılan ve bu yılda devam edecek olan okulların bahçelerine ağaç dikiminin yapılacağını söyledi.

Başkan Çetin, belediyenin yatırım ve projeleri ile ilgili olarak da, katı atık projesinin bu yıl içerisinde hayata geçeceğinin ve çöp depolama sorununun tamamen ortadan kalkacağını, tıbbi atık toplama aracının faaliyete geçirildiğini, ayrıca hazırlanan su ve kanal projelerinin de en kısa sürede uygulamaya konulacağını belirtti.

 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2008 Perşembe 17:24:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali IP: 81.214.70.xxx Tarih : 3.04.2008 22:44:00

iyi günler; Bayburt İli hızla göç vermektedir.Duyan yok .Sular kesiliyor hemde her kesinti 2-3 gün sürmektedir.Acaba bunu Sayın Başkan çocuklara nasıl izah etti.Bu konuda ne söyledi merak ediyoruz.Caddeler de ki taşları Başkan acaba kırık oldduklarını görüyormu? Belediye hizmetleri dergilerde bayağı güzel göstermişler.Ama caddeler, sokaklar , su şebekesi, trafik,çöp gerçeği maalesef farklıdır.Sayın Başkanın tam bir yılı kaldı.Artık icraat göstermesini gerçek bir Bayburt lu olarak bekliyorum. selamlar.