19
Mayıs
2024
Pazar
BAYBURT

Öğrencilerden Başkan Polat'a ziyaret

Bayburt’ta 2009-2010 eğitim yılının başlaması ve ilköğretim haftası olması nedeniyle Milli Eğitim Şube Müdürü Altan Kalkın, Mehmet Akif Ersoy ilköğretim Okulu Müdürü Mehmet Albayrak, öğrenciler İlknur Hacer Gencer, Meryem Yazıcı, Haydar Kılıç ile birlikte Belediye Başkanı H. Ali Polat’ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı H.Ali Polat, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, Bayburt’un eğitimde bu yıl önemli bir başarı yakaladığını belirterek, “Şu anda Türkiye genelinde ilk otuz içerisinde bulunuyoruz. Türkiye’nin en küçük ilinin ilk otuza girmesi önemli bir başarıdır. Bayburtlunun okumaktan başka yapabileceği bir şey yok, Bayburt bir sanayi şehri olmadığı için iş bulma şansı da az ,onun için okuyup kendi işinizi kurmanız gerekiyor” dedi.

Başkanı ziyaret eden öğrenciler, Belediye Başkanı Polat’tan okul kütüphanelerinin kitap yönünden zenginleştirilmesi, okullarına bilgisayar, projeksiyon aleti, okul laboratuarlarının geliştirilmesi , belediyeye bağlı çocuk korosu ve şehrin su sorunları ile ilgili taleplerini ilettiler.

İstekleri değerlendiren Başkan Polat, “Şehrimizin su sıkıntısı iki aşamada çözülecektir. Birinci aşamanın ihalesi yapıldı ve yapımına başlandı. Şehir içi içme şebekesi yenilenmesi ise önümüzdeki yıl yapılacak. Bizler sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde her ay bir kültürel faaliyet yapmayı planlıyoruz. Öğrencilerimizin eğitimlerinin dışında vakitlerini geçirebilecekleri bu tür faaliyetlere ihtiyaç duyduklarına inanıyoruz. Öğrencilerimizin bütün taleplerini not aldım ve en kısa sürede belediyemizin imkanları doğrultusunda yerine getirilecektir” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2009 Çarşamba 11:42:20
Güncelleme :30 Eylül 2009 Çarşamba 11:43:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ak -Partili IP: 88.226.155.xxx Tarih : 3.10.2009 09:05:58

Belediyeden gelen kokular İlahiyatçi bir Başkana hiç yakışmıyor