19
Mayıs
2024
Pazar
BAYBURT

Okul öncesi eğitimde her şey yolunda

OKUL ÖNCESİ EĞİTİM DE BAYBURT FARKI

Bayburt okul öncesi ve ana okulu eğitiminde, uygulamaları ve eğitim şartları ile göz dolduruyor. Bayburt İl merkezinde bulunan 75.yıl Bayburt Anaokulunda ve Bayburt Kız Teknik ve Meslek Lisesi Uygulama Okulu eğitim kalitesiyle velilerden takdir topluyor.

75.Yıl Ana Okulu Müdür Vekili Melike Üstün, 4 derslik bulunan okulda 3, 4, 5 ve 6 yaş gurubu çocuklara eğitim verildiğini belirterek, “Okulumuzda şuanda 80 üzerinde kayıt yapılmış durumdadır, yeni müracaatlar olduğu taktirde talepleri karşılayacak durumdayız. Sınıflarımızdaki yirmi civarında öğrencimiz mevcuttur. Bu sayıyı her an artırabiliriz. Öğretmen konusunda dönem başında eksiklerimiz olmasına rağmen bu sorunu da çözmüş durumdayız. Mevcut öğretmenlerimizin tamamı kadrolu öğretmenlerdir. Sorunsuz bir şekilde eğitimimiz devam ediyor diyebiliriz” diye konuştu.

Bayburt Kız Teknik ve Meslek Lisesi Uygulama Ana Okulu öğretmeni Samet Aslan , ise yaptığı açıklamada, “Okulumuzun fiziki imkanları dahilinde 15-16 çocukla eğitim yapıyoruz. Ancak şu anda 12 öğrencimiz bulunmaktadır. Okulumuz Sabah 8 de başlıyor 5 ‘e kadar devam ediyor. Çocuklarımıza sabah kahvaltısı öğlen yemeği ve ikindi çayı veriyoruz. Gün boyunca sanat faaliyetleri el becerilerini geliştirme, drama etkinlikleri , çocukların sosyalleşmelerini geliştirmek adına oyun çalışmaları, dil gelişiminin sağlanması adına şarkılar tekerlemeler, bilmeceler hikaye çalışmaları yapıyoruz. Her hangi bir sorun yaşamıyoruz” diye konuştu.

OKUL ÖNCESİ EĞİTİM DE BAYBURT FARKI
OKUL ÖNCESİ EĞİTİM DE BAYBURT FARKI
OKUL ÖNCESİ EĞİTİM DE BAYBURT FARKI
OKUL ÖNCESİ EĞİTİM DE BAYBURT FARKI
OKUL ÖNCESİ EĞİTİM DE BAYBURT FARKI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2009 Çarşamba 16:17:00
Güncelleme :29 Ekim 2009 Perşembe 23:31:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?