20
Nisan
2024
Cumartesi
BAYBURT

Orta refüjler değişiyor

Bayburt Belediyesi, kendi ürettiği özel bordürler ile orta refüjleri değiştiriyor. Özel olarak yapılan ve üzerlerinde Bayburt Belediyesi logosu bulunan bordürlerin döşenmesine başlandı. Sanayi Köprüsü'nden başlayan çalışmalar devam ediyor.

DAHA MODERN Bayburt İÇİN ADIM ADIM

Cumhuriyet Caddesi'ndeki yeni kaldırım çalışmalarının tamamlanmasının ardından orta refüjleri de elden geçiren Bayburt Belediyesi, belediyeye ait parke üretim tesisinde üretilen yeni özel bordürlerin döşemesine başladı. Sanayi Köprüsü'nden eski ve işlevini yitirmiş bordürlerin sökülmesi ile başlayan çalışmalar son hızıyla devam ediyor.

Çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, "Bayburt Belediyesi olarak Bayburt'u yenilemeyi, yeni Bayburt'u kurmayı kendimize hedef edindik. Göze hitap eden iç açıcı mekanlar oluşturmak için çeşitli projeler ve peysaj çalışmaları yapıyoruz. Cumhuriyet Caddesi'nde sağlı-sollu olarak bütün kaldırımları yeniledik. Şimdi ise orta refüjleri elden geçiriyoruz. Kaldırımlara uygun olarak kendi parke üretim tesisinde ürettiğimiz Bayburt Belediyesi logolu özel bordürleri orta refüjlere döşemeye başladık. Şehrimizin vitrini durumunda olan orta refüjleri daha modern ve estetik hale getirmek için çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. Mevcut ağaçlarımıza zarar vermeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Renga renk çiçeklerle bezediğimiz orta refüjlerimiz, yeni döşediğimiz bordürlerle ayrı bir görüntüye kavuşacak. Halkımızdan yapılan bu çalışmalara sahip çıkmalarını ve korumalarını rica ediyoruz. Çünkü bu çalışmaların tamamı vatandaşımız için gerçekleşiyor. Bakımını belediyemiz ekipleri zaten gerçekleştiriyor, onları korumak ise halkımıza düşüyor" dedi

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2013 Perşembe 17:38:55
Güncelleme :23 Ekim 2013 Çarşamba 16:22:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?