26
Mayıs
2024
Pazar
BAYBURT

Özbek mazbatasını aldı

BAYBURT’UN TEK VEKİLİ MAZBATASINI ALDI.

12 Haziran seçimlerinde Bayburt’tan seçilen tek milletvekli olan Ak Parti Milletvekili Bünyamin Özbek, İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı.

Bayburt Ak Parti İl Başkanı Yusuf Elçi, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, İl Genel Meclis Başkanı Raci Bayrak ve teşkilat yöneticileri ile birlikte geldikleri İl Seçim Kurulu’nda Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Ahmet Nedim Ünal’ın elinden mazbatası alan milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburtlular’a bir kez daha teşekkür etti.

Mazbatayı aldıktan sonra AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan İl Başkanı Yusuf Elçi, gecikmeli de olsa bugün Bünyamin Özbek’in mazbatasını Seçim Kurulu Başkanı’ndan aldıklarını söyledi. Özbek, Özbek’e Bayburt’a ve ülkeye yapacağı hizmetlerden ötürü kendisine başarılar dilediklerini kaydetti.

Sorumluluğunun bilinci içerisinde, halkın verdiği desteğe layık olmak için büyük bir çaba ve gayret içerisinde olacağını belirten Bünyamin Özbek, oy veren veya vermeyen herkesin vekili olduğunu söyledi. Özbek “Bayburt’a ve memlekete hizmet için yola devam edeceğiz. Türkiye’nin en küçük ili olan Bayburt’a hizmet etmek ve burada yaşayanların yaşam standartlarını yükseltmeyi amaçlıyoruz. Yüzde 64 oy oranıyla Ak Parti’nin Türkiye’de en çok oy aldığı iller arasında yer almak bizi ayrıca gururlandırdı. Tabi bu oran bize daha çok sorumluluk yüklüyor. Artık herkes siyaseti bırakmalı ve Bayburt’a hizmete odaklanmalı diye düşünüyorum. Bayburt’ta herkes siyasete çok bulaşmış durumda, işte bu yönden herkesin siyaseti bırakmasını istiyor ve bu memlekete hizmet yarışında olmalı diyorum. Vekiller de insan ve taştan yaratılmış değillerdir, yanlışları da olabilir ama bu yanlışları cımbızla çekip yaymaktan öte yaptığı doğruları da herkese anlatmak gerekir diye düşünüyorum. Bayburt bize moral ve motive vermeli, Bayburt o siyasetçiye bir şeyler yapmasını istiyorsa, Bayburtlu da elinden geleni yapmalı diye düşünüyorum. Eleştiri olmayacak mı? Mutlaka olacak ama doğru yerde ve doğru zamanda yapılmalı ve bizi yönlendirmelidir. Mazbatamızı daha almadan eleştirilirsek, Ankara’ya Meclise o moralle yollanmamalıyız diye düşünüyorum. Bize destek veren veya diğer partilere oy veren tüm hemşerilerimin Milletvekili olduğumu herkes kabul etsin diliyor, 43 bin oyu almış bir vekil gibi çalışacağımın bilinciyle herkese selam ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

BAYBURT’UN TEK VEKİLİ MAZBATASINI ALDI.
İHA
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2011 Salı 12:42:01
Güncelleme :24 Haziran 2011 Cuma 17:12:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yusuf ERBAY IP: 78.174.86.xxx Tarih : 1.07.2011 11:07:02

SEVGİLİ KARDEŞİM,HER NEKADAR AYNI SİYASİ GÖRÜŞÜ PAYLAŞMASAKTA DİLERİM SENDEN ÖNCE HİZMETTE KUSUR ETMEYEN SİYASİLERİ ARATMAYACAĞINI DÜŞÜNEREK KUTLUYOR HALKIMIZA FAYDALI  İŞLER YAPACAĞINDAN EMİN OLARAK BAŞARILAR DİLİYORUM ..DİLERİM İKİNCİ VEKİLİNİZİM DİYEN SAYIN BAŞBAKANLA İLİMİZE HİZMET SAĞNAĞINDA BULUNUR İKTİDAR NİMETLERİNDEN FAYDALANDIRAMAYAN SİYASİLERE ÖRNEK OLURSUNUZ.MANİSA YUSUF ERBAY ÖĞRETMEN