20
Nisan
2024
Cumartesi
BAYBURT

Polat'tan Ertem'e ödül

Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, 3-12 Mayıs tarihleri arasında Litvanya'da yapılan Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası'nda gençlerde Avrupa şampiyonu olan Arif Ertem'i altınla ödüllendirdi.

Bayburt Bilek Güreş Kulübü Başkanı Ünal Çelik, Avrupa Şampiyonası'nda görev yapan Milli Takım antrenörü Hamit Aktaş ve Avrupa şampiyonu Ali Ertem'i makamında kabul eden Belediye Başkanı Polat, başarılı sporcuyu ve Milli Takım antrenörünü altınla ödüllendirdi.

Süper gençlerde sol kol Avrupa şampiyonu ve sağ kolda Avrupa ikincisi olan başarılı sporcu Ertem'i tebrik eden Belediye Başkanı Polat, "Zirveye çıkmak zordur ama zirvede kalmak daha zordur. Bayburt adına Avrupa şampiyonu olan başarılı sporcumuzu tebrik ediyorum. Bu topraklarda bilek güreşi sporu olsun boks olsun bu potansiyel var. Bunu değerlendirmek adına üzerimize düşen görevi her zaman yerine getirmeye çalışıyoruz. Şimdiye kadar yapılan müsabakalarda elde ettiği derecelerle göğsümüzü kabartan Bayburt Bilek Güreş Kulübü'ne teşekkür ediyorum. Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek olan sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

Bayburt Bilek Güreş Kulübü Başkanı Ünal Çelik ise verdiği katkılardan dolayı Belediye Başkanı Polat'a teşekkür ederek, 3 - 12 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası'nda Milli Takım olarak gençlerde 3'üncü, süper gençlerde 2'nci ve büyüklerde ise takım halinde 5'inci olduklarının bilgisini verdi. Eylül ayında Polonya'da gerçekleşecek olan Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'na şimdiden hazırlandıklarını dile getiren Çelik, "Bayburt Bilek Güreşi Kulübü olarak Bayburt adına ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye gayret ediyoruz. Bize gerçekten her zaman maddi ve manevi desteğini esirmediğinden dolayı ve elde ettiğimiz başarılarda sporcularımızı ödüllendirerek onure eden Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2013 Çarşamba 16:56:08
Güncelleme :28 Mayıs 2013 Salı 18:35:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?