30
Nisan
2024
Salı
BAYBURT

Ramazan etkinlikleri başladı

Bayburt Belediyesinin Ramazan ayı sosyal etkinlikleri çerçevesinde hazırlamış olduğu programlardan ilkinde sanatçı Ahmet Yenilmez, gösteri yaptı.

Şiir okuyan ve standup gösterisi yapan Ahmet Yenilmez, Bayburtluların büyük ilgisini gördü. Yaklaşık iki saat boyunca devam eden oyun, izleyenleri bazen kahkahalara boğarken bazen de duygusal anlar yaşattı.


Gösterinin sonunda Ahmet Yenilmez'e plaket ve Bayburt'u anlatan kitap hediye eden Belediye Başkanı Bekir Çetin, sanatçıya teşekkür etti. Bayburt’u çok beğendiğini belirten Ahmet Yenilmez, şehirle ilgili ilgili bir film senaryosu yazacağını,çevirmek için gereken çalışmalara hemen başlayacağını söyledi.


Bayburt Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe vali Kerem Al, Belediye Başkanı Bekir Çetin, Emniyet Müdürü Burhan Gümüş ve vatandaşlar katıldı.


Bayburt Belediyesi tarafından organize edilen ramazan etkinlikleri kapsamında 18 Eylül günü saat 21.30’da kapalı spor salonunda sema gösterisi, 22 Eylül Pazartesi günü ise Kültür Merkezinde Hacivat Karagöz Çocuk oyunu gösterileri yapılacak.

İha
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2008 Çarşamba 18:22:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
watandaş rıza IP: 88.249.66.xxx Tarih : 12.09.2008 17:01:53

peki gösteriyi kaç kişi izledi onuda yazsanıza Ahmet Yenilmez gelecekmiş gelmesine 1 saat kala belediye anons ediyor tiyatro varmış diyor bu nasıl organizasyon gösteri başlamadan 1 saat öncemi haber verilirmiş halka