2
Mayıs
2024
Perşembe
BAYBURT

Şampiyon boksörlere destek

ŞAMPİYON BOKSÖRLERE DESTEK

Türkiye Şampiyonu boksörlere Bayburt Belediye Başkanı Ali Polat ve Esnaf Odaları Birliği Başkanı Selahattin Karaman’dan destek sözü geldi.

Milli takım kampı öncesi şampiyon boksörleri kabul eden Belediye Başkanı Polat, “Bayburt’ta şampiyonluklar kazandırdığınız için öncelikle sizleri tebrik ediyorum. Bayburt ferdi sporlarda çok iyi sonuçlar alıyor. Ağabeylerinizin yolunda devam ediyorsunuz. Bizlerde elimizden geldiği kadar sizlere destek vermeye devam edeceğiz. Şampiyon olan bir gencin zeka seviyesi mutlaka iyidir. Bokstaki ve bütün sporlardaki başarı sadece bileğin kuvvetiyle kazanılmıyor, mutlaka zeka gerekiyor. Sizlerden daha büyük başarılar bekliyoruz” diye konuştu.

Şampiyon boksörler daha sonra Esnaf Odaları Birliği Başkanını ziyaret ettiler. Odalar birliği başkanı Karaman “Gençlerimiz önemli başarı elde etmişlerdir. Onların tebrik ediyor daha büyük başarıları kendilerinden Bayburt adına bekliyoruz. Azimli çalışmanın sonucu başarıdır, Bayburt’tan önemli boksörlerimiz çıkmıştır ve çıkmaya da devam ediyor. Bu gençlerimize her zaman katkıda bulunmak, yanlarında olmak, maddi ve manevi destek vermek gerektiğine inanıyoruz. Bizler Esnaf Odaları olarak karınca ,kararınca katkıda bulunmaya hazır olduğumuzu belirtiyor, onlardan daha büyük başarılar bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Esnaf Odaları başkanı ve başkan yardımcısı Seddar Saka şampiyonları ödüllendirdikten sonra başarı dileyerek uğurladılar.

ŞAMPİYON BOKSÖRLERE DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2010 Çarşamba 17:57:02
Güncelleme :3 Şubat 2010 Çarşamba 23:11:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?