2
Mayıs
2024
Perşembe
BAYBURT

Şeker tadında bir bayram!

BAYBURT'TA BAYRAM COŞKUSU

Milli birliğimizin ve beraberliğimizin pekişmesinde çok büyük etkisi olan dini bayramlarımız, Bayburt’ta çok daha farklı ve güzel bir şekilde kutlanıyor.

Toplumun tüm kesiminin bir araya gelmesine vesile olan dini bayramlar, Bayburt’ta Mahalle odası geleneği ile çok daha farklı ve güzel hal alıyor.

Bayburt’ta ki Bayramlaşma programı ilk olarak kamu çalışanlarının Valilik makamında bir araya gelerek bayramlaşmalarının ardından, topluca vatandaşlarla bayramlaşmak üzere Veysel mahalle odasına geçmesiyle devam etti. Mahalle odası girişinde bulunan çocuklarla tek tek bayramlaşan Vali Kerem Al çocuklara bayram harçlığı verdi.

Mahalle odasına çıkan devlet erkanı burada vatandaşlarla tek, tek bayramlaştı ve bir süre sohbet ettiler. Sırasıyla Bayburt Valisi Sayın Kerem Al, milletvekili Fetani Battal, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, MHP Eski Milletvekili Şaban Kardeş ve iş adamı Zeki Kutur birer kısa konuşma yaparak bayram mesajı verdiler.

Vali Kerem Al yaptığı konuşmada; “Bu Bayramlar sosyal yardımlaşmamızın doruğa eriştiği günler. İşte böyle bir atmosferi hep birlikte yaşıyoruz bu atmosferin birliğimize, dirliğimize vatanımıza hayırlar getirmesini diliyorum bu duygular içerisinde hepinizi tebrik ediyorum nice bayramlar diliyorum” dedi.

Mahalle odasındaki bayramlaşmayı tamamlayan protokol, önce M Tipi Kapalı Cezaevine, ardından Bayburt Devlet hastanesine, İl Jandarma Komutanlığına ve son olarak Polis evine geçerek tutuklu hükümlü, hastalar ve çalışanlarla bayramlaştılar.

BAYBURT'TA BAYRAM COŞKUSU
BAYBURT'TA BAYRAM COŞKUSU
BAYBURT'TA BAYRAM COŞKUSU
BAYBURT'TA BAYRAM COŞKUSU
BAYBURT'TA BAYRAM COŞKUSU
BAYBURT'TA BAYRAM COŞKUSU
BAYBURT'TA BAYRAM COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2010 Perşembe 14:28:05
Güncelleme :16 Eylül 2010 Perşembe 12:24:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?